{ Θέατρο & Χορός }

Παράσταση από το Ελληνικό Playback Θέατρο

Παράσταση από το Ελληνικό Playback Θέατρο

To Ελληνικό Playback Θέατρο συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση 2017 με μία παράσταση για τα μέλη του KΔΑΠ ΜΕΑ Αμπελοκήπων –Μενεμένης 
Οι νέοι του προγράμματος και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις σκέψεις τους, τις εμπειρίες τους και τις ιστορίες τους. Τι  έχουν βιώσει, κ τι είναι σημαντικό γι΄ αυτούς στο εδώ κ στο τώρα. Οι ηθοποιοί δεσμεύονται να τα αναπαραστήσουν, να τα δώσουν πίσω δηλαδή (Playback), μ έναν ιδιαίτερο τρόπο, αλλά με σεβασμό και αγάπη.
 

Ελληνικό Playback Θέατρο

 
Μέσα από μια τελετουργική διαδικασία, δημιουργούμε τον «χώρο» όπου κάθε ιστορία μπορεί να ειπωθεί και άμεσα να δραματοποιηθεί. Τα παιδιά μαθαίνουν  να ακούν, να σέβονται και να αποδέχονται  το «διαφορετικό», την ιδιαιτερότητα του καθενός. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας, μάθησης και κοινωνικής παρέμβασης, που σε μαθαίνει να λειτουργείς με πνεύμα ενότητας, ως μέλος μιας κοινότητας, που υπηρετεί ένα κοινό όραμα: την καλλιέργεια δημιουργικών ανθρώπων, ευαίσθητων στα σημεία των καιρων και με ενσυναίσθηση, οι οποίοι θα εξελίσσονται διαρκώς και θα συμβιώνουν αρμονικά με τον άλλον.

Παράσταση από το  Ελληνικό Playback Θέατρο

Κινηματοθέατρο «Άστρον»
(Κομνηνών με Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μενεμένη)
Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 
ώρα 18.30
 

Γίνε μέλος στο  Ελληνικό Playback Θέατρο

Γίνε μέλος και συ στο Ελληνικό Playback Θέατρο.
Δες εδώ τα σεμινάρια που μπορείς να συμμετέχεις

No More Productions
Web : http://www.no-more.gr
Email : [email protected]
Tel : 0030-2310-214525
Fax : 0030-2310-215835

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal