{ Μουσική }

Broadway Nights στο Μέγαρο Μουσικής

Broadway Nights στο Μέγαρο Μουσικής

Το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα Broadway Nights σε σκηνοθεσία, χορογραφία και παραγωγή της Δήμητρας Καστέλλου, παρουσιάζεται και φέτος για  τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical Κ?s Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.
Την παράσταση πλαισιώνουν το μουσικό συγκρότημα The Gang, η ηθοποιός - τραγουδίστρια Δήμητρα Αντωνακούδη και η ηθοποιός-χορογράφος Κωνσταντίνα Καστέλλου.
Φέτος, η έναρξη της επικείμενης παράστασης θα κηρυχθεί με την 1η πανελλήνια παρουσίαση του τραγουδιού “I Got to Dance”, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ομάδα Musical Κ?s Blink, από τον μουσικοσυνθέτη Στάμο Σέμση και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επικείμενης πρεμιέρας είναι ότι φέτος θα εμφανιστούν και θα συμπρωταγωνιστήσουν πάνω στη σκηνή 167 καλλιτέχνες, οι οποίοι δουλεύουν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν αυτήν την υπέροχή προσπάθεια και γιατί φυσικά αγαπούν την  τέχνη του χορού !
Επίσης   φέτος θα συμπράξουν ως guest εμφανίσεις η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης - Μαίρη Κωνσταντινίδου , η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή και ο musical performer Αδάμ Τσαρούχης. Στα κοστούμια θα ενταχθεί ο Γιάννης Κατρανίτσας, στα σκηνικά ο Παντελής Κάλτσος και στο σχεδιασμό των φωτισμών η Στέλλα Κάλτσου.

Η παράσταση Broadway Nights αποτελεί έναν πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις του musical.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την υποστήριξη του έργου του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal