{ Θέατρα }

Μια μοναδική εμπειρία από το Ελληνικό Playback Θέατρο έζησαν τα μέλη του KΔΑΠ ΜΕΑ Αμπελοκήπων –Μενεμένης


Μια μοναδική εμπειρία από το Ελληνικό Playback Θέατρο έζησαν τα μέλη του KΔΑΠ ΜΕΑ Αμπελοκήπων –Μενεμένης

To Ελληνικό Playback Θέατρο συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση 2017 με μία παράσταση για τα μέλη του KΔΑΠ ΜΕΑ Αμπελοκήπων –Μενεμένης 
Οι νέοι του προγράμματος και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις σκέψεις τους, τις εμπειρίες τους και τις ιστορίες τους. Τι  έχουν βιώσει, κ τι είναι σημαντικό γι΄ αυτούς στο εδώ κ στο τώρα. Οι ηθοποιοί τα αναπαραστήσουν, τα έδωσαν πίσω (Playback), μ έναν ιδιαίτερο τρόπο, με σεβασμό και κυρίως με αγάπη.
Μετά την παράσταση το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ βλέποντας το αποτέλεσμα και αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια και την αγάπη που εισέπραξαν πάνω στη σκηνή,  έστειλαν τις ευχαριστίες του στους ηθοποιούς του Ελληνικού Playback Θεατρου με μια ευγενική ανακοίνωση:

«Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θεάτρου στην εκπαίδευση είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε την ομάδα του Ελληνικού Playback θεάτρου με μια ιδιαίτερη,πρωτότυπη παράσταση όπου οι νέοι μας είδαν τις ιστορίες τους να διαδραματίζονται πάνω στη σκηνή με διάφορες θεατρικές τεχνικές και άδραξαν την ευκαιρία να ανεβούν στη σκηνή και να αυτοσχεδιάσουν μαζί με τη θεατρική ομάδα!
Ευχαριστούμε πολύ όλη τη θεατρική ομάδα γι αυτή την μοναδική εμπειρία που μας πρόσφεραν! 
ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ»

Γίνε και συ μέλος στο  Ελληνικό Playback Θέατρο

Γίνε μέλος και συ στο Ελληνικό Playback Θέατρο.
Δες εδώ τα σεμινάρια που μπορείς να συμμετέχεις

No More Productions
Web : http://www.no-more.gr
Tel : 0030-2310-214525
Fax : 0030-2310-215835
 

 

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal