{ Τελευταία νέα }

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Σωματείου Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» (Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα 2017)


 Χριστουγεννιάτικο Bazaar Σωματείου Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» (Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα 2017)

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να προωθήσετε εάν το επιθυμείτε στο Χριστουγεννιάτικο μας Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 & 10 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις μας (Βιθυνίας 30, Κ. Τούμπα), στα πλαίσια ενός εορταστικού διήμερου γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!!
 
Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και πραγματικά δίνει ώθηση στο έργο μας. Οι διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες που πλαισιώνουν το μοναδικό αυτό εορταστικό διήμερο αγκαλιάζουν με τις μελωδίες τους τους παρευρισκομένους, με πολύ κέφι, ζωντάνια και χαρά!

 Χριστουγεννιάτικο Bazaar Σωματείου Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο»
Στο Bazaar θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κατασκευές, κεριά, χειροποίητα κοσμήματα, σαπούνια και πολλά άλλα προϊόντα, φτιαγμένα όλα με μεράκι, αγάπη και φαντασία από τα Εργαστήρια του Σωματείου. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε βιολογικά και σπιτικά εδέσματα, γλυκά και εξαιρετικά κρασιά! 
 
Η πολύτιμη συνεισφορά σας στο έργο μας, μας δίνει δύναμη ώστε με έμπνευση και δημιουργικότητα να συνεχίζουμε να υλοποιούμε το Όραμά μας! 
 
Πιστεύουμε σε μια κοινωνία που βασίζεται στην αλληλεγγύη και την προσφορά. Με τη δική σας συμμετοχή συμβάλλετε ουσιαστικά στην καθημερινή μας προσπάθεια για μια κοινωνία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την αναπηρία. 
 
         ...γιατί «στον κόσμο που φτιάχνουμε δεν περισσεύει κανείς»!

Arts & Culture - εκθέσεις και ξεναγήσεις που γίνονται τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal