{ επικαιρότητα }

Λάρισα: Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 60χρονο πρώην συνάδελφό τους, με τη κατηγορία ότι ασελγούσε σε ανήλικες

Λάρισα: Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε  60χρονο πρώην συνάδελφό τους,  με τη κατηγορία ότι ασελγούσε σε ανήλικες

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Λάρισας, σε έναν 60χρονο πρώην συνάδελφό τους, με τη κατηγορία  ότι ασελγούσε σε ανήλικες αδελφές.
 
Σύμφωνα με τις εις βάρος του καταγγελίες, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κατάσταση ανήλικης και δίνοντάς της χρήματα πέτυχε να έχει μαζί της ερωτικές επαφές. Το ίδιο πέτυχε και με την αδελφή της ανήλικης, μόνο που εκείνης δεν της έδινε χρήματα αλλά… χώρο για να ικανοποιεί με εχεμύθεια, κάνοντας τα «στραβά μάτια» δηλαδή, άλλες επιθυμίες του μικρού κοριτσιού.
 
Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες αυτά συνέβαιναν πριν χρόνια, το διάστημα που ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας 
 
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, τον τελευταίο καιρό, ερευνούσε την καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 60χρονος σήμερα συνταξιούχος αστυνομικός, πριν χρόνια, είχε ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια που δύο εξ αυτών ήταν αδελφές.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικες αδελφές ήταν 15 και 17 ετών ενώ ο πρώην αστυνομικός φρόντιζε να φωτογραφίζει τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες.
 
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, έκαναν έφοδο στο σπίτι του 60χρονου τον συνέλαβαν, κατάσχοντας παράλληλα, φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας, ο πρώην αστυνομικός, διατηρούσε φωτογραφίες από τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες. Έτσι προστέθηκε ακόμη μια κατηγορία αυτή για κατοχή πορνογραφικού υλικού.
 
Στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται οε εξέλιξη, αναμένεται να εξετασθεί επίσης και η ηλικία άλλου, τρίτου κοριτσιού, φωτογραφίες του οποίου βρέθηκαν στο ίδιο υλικό. Να σημειωθεί πως από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή, προκειμένου να ερευνηθεί το περιεχόμενό του.
 
Ο 60χρονος οδηγήθηκε ήδη ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.
 
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal