{ Μουσική }

The Speakeasies Swing Band Swingin' Christmas στο Principal Club Theater

The Speakeasies Swing Band Swingin' Christmas στο Principal Club Theater

Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές και τόπους, με live bands, cocktails, dancers, vintage exhibition και φυσικά με τους αγαπημένους μας Speakeasies Swing Band ενισχυμένους με Brass Section!.

Από το 2010, οι The Speakeasies Swing Band έχουν παίξει σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ ανά την υφήλιο.
Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica στη Θεσσαλονίη και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταιλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat?s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο Summer Jamboree στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, Ray Collins, κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρωτο τους δίσκο ?Bathtub Gin? το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των ?Bright Lights Late Nights? και του βραβευμενου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ?Black Swamp Village?.

Το 2015 επανέρχονται με το ?Land of Plenty?, έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Το 2017 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση “Homesickness Blues?? σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

Vintage Christmas Exhibition by Ulysses (artistic merits)
Η έκθεση Vintage X-mas X-hibition συνδυάζει τέχνη, χειροτέχνημα, ποιότητα, καλλωπισμό, φύση, ανακύκλωση, παράδοση, δημιουργία και φυσικά καλλιτεχνική διάθεση! Μέσα απο αυτή προάγεται το χειροποίητο, όμορφο αλλά και ταυτόχρονα παραδοσιακό και οικολογικό καλλιτέχνημα και προιον.

The Speakeasies Swing Band Swingin' Christmas στο Principal Club Theater
with Guest Brass Section
LUCIFER'S LUNETTES
VINTAGE CHRISTMAS EXHIBITION by Ulysses (artistic merits)
DJ PENELOPE
DANCERS... COCKTAILS...

THE SPEAKEASIES SWING BAND SWINGIN' CHRISTMAS
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου
Principal Club Theater


Vintage Christmas Exhibiton 19:00
DJ Penelope 20:30
Lucifer's Lunettes 22:00
THE SPEAKEASIES SWING BAND 23:00
 


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal