{ επικαιρότητα }

Ξέρετε ποια είναι η δεύτερη σημαντικότερη γλώσσα μετά τα Αγγλικά;

γράφει η Μαρία Δαμάσκου


Ξέρετε ποια είναι η δεύτερη σημαντικότερη γλώσσα μετά τα Αγγλικά;

Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.
 
Είναι η δεύτερη γλώσσα του κόσμου από τον αριθμό των ανθρώπων που την ομιλούν ως μητρική γλώσσα μετά την κινεζική κινεζική γλώσσα, με 437 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές, και την ομιλούν ως την πρώτη και τη δεύτερη γλώσσα με 472 εκατομμύρια εγγενείς τομείς, φτάνοντας τα 590 εκατομμύρια των ανθρώπων, αν μιλάμε με ομιλητές με περιορισμένες ικανότητες, έτσι ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ως η τρίτη γλώσσα στον κόσμο από τον συνολικό αριθμό των ομιλητών μετά από τα Μανδαρινικά και τα Αγγλικά με περισσότερους από 21 εκατομμύρια φοιτητές και ο τρίτος στη διεθνή επικοινωνία μετά την αγγλική

Αυτή τη  γλώσσα χρησιμοποιεί ο τρίτος πιο μορφωμένος πληθυσμός στον κόσμο (5,47% του συνόλου), είναι η τρίτη πιο χρησιμοποιούμενη γλώσσα για την παραγωγή πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης και επίσης η τρίτη γλώσσα με περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου , μετά από κινέζικα και αγγλικά, με περίπου 256 εκατομμύρια χρήστες, που αντιπροσωπεύουν το 7,6% του συνόλου.

Αυτή η γλώσσα είναι τα Ισπανικά!!!

 

Μαθήματα Ισπανικών για ενήλικες με 30 ευρώ το μήνα

 
Όλα αυτά, αναδεικνύουν τη δυναμική της Ισπανικής γλώσσας, τόσο σήμερα, όσο και στα χρόνια που πρόκειται να έρθουν. Μάθε σήμερα Ισπανικά γρήγορα και εύκολα και δεν θα το μετανοιώσεις Η Ισπανική γλώσσα, προσφέρεται ως μάθημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε σχολεία, φροντιστήρια, κολλέγια και πανεπιστήμια. Τα Ισπανικά είναι μια απ' τις πρώτες γλώσσες που προτείνονται σε κάποιον ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον στο να μάθει μια ξένη γλώσσα.
 
Στην Θεσσαλονίκη στην Ευρωμάθηση Χαριλάου τώρα μάθετε Ισπανικά μόνο με 30 ευρώ το μήνα (τμήμα ενηλίκων) με νέες σύγχρονες μεθόδους που διευκολύνουν πολύ τους μαθητές .
Πληροφορίες: Ισπανικά για ενήλικες - Ευρωμάθηση Χαριλάου  τηλ 2310 300970 
 
 
cityportal.gr / Γράφει η Μαρία Δαμάσκου
Με πληροφορίες από  wikipedia / ισπανική γλώσσα
 

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal