{ επικαιρότητα }

5 διαρκείας για το μπάσκετ του 'Άρη δωρίζει ανώνυμος φίλαθλος σε άνεργους γονείς


5 διαρκείας για το μπάσκετ του 'Άρη δωρίζει ανώνυμος φίλαθλος σε άνεργους γονείς

Ένας φίλαθλος του Άρη ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, στη Θύρα 1 και ζήτησε να δοθούν μετά από κλήρωση σε πέντε άνεργους γονείς.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
 
"Οι φίλοι του ΑΡΗ δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους για την ομάδα κι όταν αυτή συνδυάζεται με την ανθρωπιά, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι συγκινητικό. Ένας φίλαθλος της ομάδας μας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προέβη σε μια ξεχωριστή και σπουδαία κίνηση, αγοράζοντας πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, στη Θύρα 1 και ζήτησε να δοθούν μετά από κλήρωση σε πέντε άνεργους γονείς, που μπορούν να έρχονται στο "Nick Galis Hall" μαζί με το παιδί τους (θα πρέπει να είναι ηλικίας 6-12 ετών). Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε δεν θα μπορούσε παρά να υλοποιήσει την επιθυμία του.
 
Από σήμερα (27/12) μέχρι και την προσεχή Τετάρτη (03/01) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι γονείς.   
 
Στείλτε μέχρι την Τετάρτη 03/01, στις 15:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για πέντε εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018. Προκειμένου να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας, οι πέντε τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
 
1) Ταυτότητα
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) ΑΜΚΑ
 
Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 04/01, από έναν παίκτη του ΑΡΗ".

Δείτε επίσης: Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Αθλητικά

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal