{ Μουσική }

Οι Marva Von Theo στο Υπόγειο

Οι Marva Von Theo στο Υπόγειο

Το electropop duo των Μarva Von Theo, λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου Dream with in a Dream, περιοδεύει στη Βόρειο Ελλάδα με εμφανίσεις σε Ξάνθη (ΝΟΣΤΟΣ), Θεσσαλονίκη (ΥΠΟΓΕΙΟ) και Σέρρες (ΑΙΓΛΗ), ενώ με την επιστροφή τους στην Αθήνα, θα ακολουθήσει το επίσημο Release party τους στο Ρομάντσο.

Oι Marva Von Theo σχηματίστηκαν το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Marva, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.
 
Στην μουσική τους συνυπάρχουν ο ήχος των Synths από την Synthpop και τα σκοτεινά Darkwave ηχοχρώματα των 80΄s, μαζί με Samples και Drumbeats της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, δημιουργώντας ένα πειραματικό αλλά ταυτόχρονα οικείο άκουσμα.  Τα φωνητικά έχουν μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον παρασύρει σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.
 
Ο δίσκος Dream within a dream θα γίνει release μέσα στον Ιανουάριο ενώ live εκτελέσεις των κομματιών  τους Dead in Berlin, Secret Lover και What is it about me that you love, κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο.

Marva Von Theo (Electronic, Synthwave) |Tour within A Dream
11 Ιανουαρίου: Νόστος, Ξάνθη (Μαλετσίδου 5) – Είσοδος: 3 ευρώ, Έναρξη: 22.00
13 Ιανουαρίου : Υπόγειο, Θεσσαλονίκη (Μελενίκου 13) – Είσοδος: 4 ευρώ, Έναρξη: 22.00
14 Ιανουαρίου : Αίγλη, Σέρρες (Πεζόδρομος Χατζιακώβου) – Είσοδος: 3 ευρώ, Έναρξη: 22.00
9 Φεβρουαρίου : Ρομάντσο, Αθήνα (Αναξαγόρα 3-5) – Official Album Release Party


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal