{ Μουσική }

Οι Αθηναίοι thrashers Exarsis στο Silver Dollar

Οι Αθηναίοι thrashers Exarsis στο Silver Dollar

Οι Αθηναίοι thrashers Exarsis θα περιοδεύσουν στην Ελλάδα ξεκινώντας συμβολικά από την Κόρινθο από όπου και ξεκίνησαν, με την Πάτρα, τα Τρίκαλα, την Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα να ακολουθούν λίγο πριν την περιοδεία τους με τους Nile και Terrorizer στην Ευρώπη και θα ολοκληρώσουν τον συναυλιακό τους κύκλο στην Αθήνα οπου είναι πλέον και η έδρα του συγκροτήματος. Η περιοδεία γίνεται στα πλαίσια της παρουσίασης του πολυσυζητημένου 4o δίσκου τους "New War Order" σε ένα πρωτόγνωρο για αυτούς set list χορταστικής διάρκειας με υλικό και από τους 4 δίσκους τους.

"New War Order Over Greece Tour 2018"

-Παρασκευή 19 Ιανουαρίου - Κορινθος (Artichoke)
Μαζί τους οι Bad Treat και Sertraline

-Σάββατο 20 Ιανουαρίου - Πάτρα (To Meros)
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

-Παρασκευή 26 Ιανουαρίου - Τρίκαλα (Ανδρομέδα)
Μαζί τους οι Abyssus και Warcode

-Σάββατο 27 Ιανουαρίου - Θεσσαλονίκη (Silver Dollar)
Μαζί τους οι Murder Angels, Astrarot και Serpent Lord

Είσοδος: 6 Εuros (ΜΕ ΜΠΥΡΑ)
Οι πόρτες ανοίγουν 19:00
H συναυλία ξεκινάει στις 19:30

Οι Αθηναίοι thrashers Exarsis λίγο πριν την περιοδεία τους με Nile και Terrorizer επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν τον πολυσυζητημένο 4o δίσκο τους "New War Order" σε ένα πρωτόγνωρο για αυτούς set list χορταστικής διάρκειας με υλικό και από τους 4 δίσκους τους...

Μαζί τους οι:

MURDER ANGELS

Οι Murder Angels είναι μία speed metal μπάντα από τη Λάρισα. Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2013 και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα του metal ιδιώματος όπως οι Flotsam and Jetsam, Helstar, Skyclad, Paul Di Anno, Manilla Road, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το 2014 ηχογράφησαν το ?Haunted By Darkness? demo, ενώ έπειτα από μερικές αλλαγές line-up, κυκλοφόρησαν το ανεξάρτητο ομώνυμο full length τους σε CD και κασέτα, το Δεκέμβριο του 2016. Η μπάντα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός EP τεσσάρων κομματιών, το οποίο και θα παρουσιάσει.

ASTRAROT
Οι Astrarot ξεκίνησαν να παίζουν μουσική το 2008. Για μία εξαετία το συγκρότημα έκανε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με βάση την Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτή την περίοδο κυκλοφόρησαν το demo τους και το πρώτο τους EP. Το 2014 η μπάντα πέρασε μια περίοδο αδράνειας και μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο της album, “Straight From Nowhere”. Σήμερα οι Astrarot αφοσιώνονται στην προώθηση του καινούργιου τους CD με όνομα “We Can?t Win” και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους για το μέλλον....

SERPENT LORD
Οι Serpent Lord είναι μια heavy metal μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν τον Ιανουάριο του 2016 από τους Σαββίδη Γιώργο (guitar/vocals), Σωτηρέλη Κωνσταντίνο (bass/back vocals) και Τερζιτάνο Γιώργο (lead guitar/back vocals).
Στις 13 Μαϊου, στην συναυλία τους με του Omen, η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της demo, το οποίο περιλαμβάνει τα κομμάτια "Sacrilegium" και "Blood Offering".
Οι ηχογραφήσεις του demo έγιναν το 2017 στα Infected Studios με παραγωγό τον George Infected.
Για την ώρα, ύστερα από μια αλλαγή στο line up, η μπάντα ολοκληρώνει τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτου άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2018.
Μέχρι στιγμής οι Serpent Lord έχουν ανοίξει στους Innerwish, Omen και Grand Magus.


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal