{ Μουσική }

Εισβολέας & THE TEDDS στο WΕ

Εισβολέας & THE TEDDS στο WΕ

Ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος, το αγαπημένο παιδί της χιπ χοπ σκηνής που έχει το θέμα του αλλά και τον μοναδικό του τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό, έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στο WΕ την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον "Εισβολέας" γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ?81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ?96 και με την σύνθεση το ?99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατα κύριο λόγο Hip-Hop.

Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους.
Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και την Κύπρο.
Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες απο διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, Ματούλα Ζαμάνη, Guru (Gangstarr), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Πουλικάκο και άλλους.

Tα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται "Εισβολέας& Τhe Τedds". Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο που θα έχει τίτλο "Φυλακές Ανηλίκων".

Στις συναυλίες του Εισβολέα θα ακούσεις ένα συνοθύλευμα από ήχους και ρυθμούς, απο Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα και απο Breakbeats μέχρι Funk, κι έτσι κανένας δεν μένει ποτέ ανικανοποίητος!

Ραντεβού στο WE λοιπόν στις 19 Iανουαρίου για ενα και μοναδικό live performance.
 

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & THE TEDDS LIVE
19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 @ WE
Warm Up Session by DJ Cutbrawl


Tιμή εισητηρίου 8 ευρώ (με μπύρα)
Η προπώληση ξεκίνησε στα παρακάτω σημεία :
- Πολυχώρος WE (Πανεπιστήμια)
- Stereodisc Record Shop (Πλ.Αριστοτέλους)
- La Doze (Βαλαωρίτου)
- Delos Tattoo (Ικτίνου).
- Musicland (Ναυαρίνου)
Viva


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal