{ Εκπαίδευση }

Eγγραφές στο τμήμα Θεσσαλονίκης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Eγγραφές στο τμήμα Θεσσαλονίκης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη, της διδακτικής περιόδου 2017-18 με θέμα, « 10 μαθήματα αυοτεκτίμησης και αυτοπεποίθησης».Αναλυτικότερα: Σε αυτά τα μαθήματα οι συμμετέχοντες  θα αναγνωρίσουν το επίπεδο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης τους, και θα μάθουν στρατηγικές άμεσα εφαρμόσιμες, για το πώς να ενισχύσουν  αυτά τα στοιχεία. Θα μάθουν πώς να ανακαλύψουν και να αναδείξουν  την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους, με σκοπό να οδηγηθούν σε μια καλύτερη προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.
 
Θα αναλυθούν θέματα όπως: Τι είναι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και πώς καλλιεργούνται. Επιτυχία/αποτυχία και χαμηλή ή υψηλή αυτοπεποίθηση/αυτοεκτίμηση. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ατόμου με χαμηλή ή υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Τι κερδίζουμε, τι χάνουμε έχοντας ή όχι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Πως αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία. Πώς διαχειριζόμαστε τις αποτυχίες και τις επιτυχίες μας κ.α.
 
Τα θέματα στα παραπάνω τμήμα θα αναλύσουν κυρίως ψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί μεταξύ των οποίων και οι: Παναγιώτης Κορδούτης, Πρόεδρος του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου,Πέτρος Σκαπινάκης, Καθ. Ψυχιατρικής Π. Ιωαννίνων,Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, Ευγενία Δουβαρά, Ψυχολόγος, Γεωργία Κιζιρίδου, Ψυχολόγος, Νέλλη Μιχελή, Ψυχολόγος, Βασιλική Μακαρώνη, Ψυχολόγος, Μαρία Κανδεράκη, Ψυχοθεραπεύτρια, NLP, Μαρία Λασιθιωτάκη, Ψυχολόγος, Σοφιάννα Μηλιωρίτσα, Ψυχολόγος και άλλοι.
 
Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες. 
 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις και θα πραγματοποιούνται  ώρες 16:30 έως 19:00.
 
Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr  Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.
 
Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016 
 
To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την  αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal