{ Εκπαίδευση }

«Κήπος» Σεμινάρια : Τουρκική γλώσσα και πολιτισμός

Συνάντηση γνωριμίας τη Δευτέρα 15/1 στις 12:00


«Κήπος» Σεμινάρια : Τουρκική γλώσσα και πολιτισμός

Το κοινωνικό εργαστήρι «Κήπος» Σεμινάρια διοργανώνει Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας και πολιτισμού. Με ξεναγό και εκπαιδεύτρια τη Χεντεφ Μουσταφάογλου.

Τουρκική γλώσσα και πολιτισμός
Έναρξη: 15/01/2018
Λήξη: 16/07/2018
Εισηγήτρια : Χεντέφ Μουσταφάογλου


«Οι φίλοι αποφάσισαν να μάθουν τουρκικά για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη.....».
Ταξιδεύοντας και μιλώντας. Γνώρισε την κουλτούρα,τα πρότυπα συμπεριφοράς,τις γεύσεις,τη μουσική. Ό,τι χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό και άνετο ταξίδι!

Πώς να λυθεί η γλώσσα σου σε ένα ταξίδι... στα μέσα μεταφοράς, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα μουσεία, τα ψώνια και... γενικά πληροφορίες παντός είδους.

Μια προσέγγιση του τουρκικού πολιτισμού,του τρόπου ζωής ,της ιστορίας και της κουλτούρας που κρατά σαφείς αποστάσεις από την κλασσική τουριστική οπτική.Ένα ταξίδι στην Τουρκία με όχημα και αποσκευή τη γλώσσα.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου τη Δευτέρα 15/1 στις 12:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 12:00-14:00 και το κόστος του θα είναι 10 ευρώ ανά μάθημα.Κήπος Σεμινάρια


Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:info[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal