{ επικαιρότητα }

Θ. Πάγκαλος για Σκόπια: Ας ονομαστούν όπως θέλουν ας λέγονται και Αθήνα και Σπάρτη, παραμύθι η έξοδος από το μνημόνιο (Video)


Θ. Πάγκαλος για Σκόπια: Ας ονομαστούν όπως θέλουν ας λέγονται και Αθήνα και Σπάρτη, παραμύθι η έξοδος από το μνημόνιο  (Video)

Για την ονομασία των Σκοπίων αλλά και για τα μνημόνια μίλησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος στην πρωινή εκπομπή Σήμερα του Σκαι
 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος παρατήρησε ότι «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, αφήστε με, με το λάο. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες κρύβεται πίσω από το λαό.
.....Πολλά χρόνια πριν εμείς οι ίδιοι σε επίσημα Ελληνικά έγγραφα απευθυνόμασταν στην Δημοκρατία της Μακεδόνίας και κανείς δεν έλεγε κουβέντα
....Η πατριδοκαπιλία είναι ύποπτη οι ίδιοι που κάνανε το εμπάργκο με τα Σκόπια είναι οι ίδιοι που χρηματοδοτούσαν τα συλληλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και αυτοί  που στη συνέχεια κάνανε μαύρη αγορά με τα Σκόπια
....Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος.
....Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο 
 
Συμφώνησε με τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία. «Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
 
Χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.
 
Δείτε το βίντεο:

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal