{ Μουσική }

ΑΚΥΡΩΣΗ : Magic De Spell και Δημήτρης Πουλικάκος στο We

Χορηγός επικοινωνίας το cityportal.gr


ΑΚΥΡΩΣΗ : Magic De Spell και Δημήτρης Πουλικάκος στο We

Οι Magic De Spell  και ο Δημήτρης Πουλικάκος,  χωρίς διακόσμηση, λιτά και σταράτα θα εμφανιστούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού «We» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου για μια και μοναδική παράσταση! 

Οι Magic De Spell όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ελληνική σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και εκρηκτικοί συναυλιακά. Το έργο τους-σύμφυση συνθήματος και ιδέας-απέραντο σε έκταση και ποικίλο: punk και rock επιλογές, ποίηση, ή, καλύτερα, τραγούδια καταφυγή στην ελευθερία και σε μια ευθεία ανταπόκριση με τις ανάγκες της εποχής μας.
   
Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, "πειραγμένες" διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη.

Με ένα ηλεκτρισμένο σετ, από το "Διακοπές στο Sarajevo" στο "Εμένα οι φίλοι μου", από το "Νίψον ανομήματα" στον "κυρ Παντελή" και στα "Τέρμα το διάλειμμα", "Όταν νυχτώνει", "Με μπαταρία", "Οκ πατέρα", μέχρι και το τελευταίο "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;", συνεχίζουν να εγκυμονούν rock'n'roll ανατροπές και να βάζουν γκαζάκια στο σκηνικό της γενικευμένης κοινωνικής νιρβάνας.

Μαζί με τους Magic, στο stage του πολυχώρου «We», η εμβληματική  φιγούρα του Δημήτρη Πουλικάκου  ή ΜητS.O.S. ή θείος Νώντας, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος, έχοντας στις αποσκευές του μουσικές πέντε δεκαετιών!

Ξεκινώντας από το "Σκόνη, πέτρες, λάσπη" και την αξεπέραστη διασκευή του "Υπάρχω", το ταξίδι συνεχίζεται και συμπεριλαμβάνει νέα, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια  του, που με πηγαίο χιούμορ, περιγράφουν και καυτηριάζουν τη θορυβώδη σιωπή του σήμερα...

Magic de Spell line up:
Θοδωρής Βλαχάκης - drums,
Δημήτρης Μποτής - keyboards,
Γιώργος Αρχοντάκης - μπάσο,
Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή,
Βαγγέλης Θεοδωράκης - κιθάρες,
Δημήτρης pixel Δημητριάδης – φωνή

Magic De Spell και ο Δημήτρης Πουλικάκος
στις 24 Φεβρουαρίου
στο «We»

Ανακοίνωση
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη λίγο νωρίτερα (Πέμπτη 21/2 στις 17:00) από την εταιρεία παραγωγής "Όψεις Πολιτισμού" η προγραμματισμένη συναυλία Μagic De Spell & Δημ. Πουλικάκου για το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο WE δεν θα πραγματοποιηθεί. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης επιστρέφοντας το απόκομμα και παίρνοντας τα χρήματα τους πίσω. 

Παράσταση: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, Πολυχώρος Πολιτισμού WE, Ώρα 22.00
Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρω γενική είσοδος & 10 ευρω μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων)
Προπώληση: Πολυχώρος WE | Gooddeals.gr | Viva.gr | Stereodisc Record Shop | Σάρωθρον
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310257218, 6986713300

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 24.02 συναυλία των Magic De Spell & Δημ. Πουλικάκου σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Όψεις Πολιτισμού δεν θα πραγματοποιηθεί! Καθώς το σχετικό event δεν υφίσταται πλέον, παρακαλούμε θερμά κοινοποιήστε. Λυπούμαστε για την αιφνιδιαστική ακύρωση και την ενδεχόμενη ταλαιπωρία, οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι ο πολυχώρος WE θα φιλοξενούσε τη συναυλία και ουδεμία σχέση και ευθύνη έχει για τη ματαίωσή της. Η επιστροφή των εισιτηρίων προπώλησης που αγοράστηκαν από το WE μπορεί να γίνει καθημερινά από τις 10:00-22:00 στο κεντρικό μπαρ του πολυχώρου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

WE

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal