{ επικαιρότητα }

Εύβοια: Σάλος για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητών από διευθυντή σχολείου


Εύβοια: Σάλος για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητών από διευθυντή σχολείου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr από πηγές του σχολείου, ο διευθυντής παραιτήθηκε από τη θέση του, μετά το σάλο που προκλήθηκε. Δεν παραιτήθηκε όμως, ως δάσκαλος.
 
«Ο κύριος διευθυντής εχει παραιτηθεί σήμερα απο τα καθήκοντα του. Αυτο γνωρίζουμε. Εμείς είμαστε εδω, τον αναπληρώνουμε και σημερα και χθες που ηταν σε άδεια, καλύπτουμε το κενό» είπε στο newsIT.gr άνθρωπος από το σχολείο, με τη διευκρίνιση ότι «έχει δηλώσει την παραίτηση του ως διευθυντής του δημοτικού σχολείου Νέων Στυγων και οχι ως δάσκαλος».
 
Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρώην -πλέον- διευθυντής του σχολείου, δεν έχει πάει σε άλλο σχολείο…
 
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων είχε ενημερώσει από τον Οκτώβριο για την κατάσταση, τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας. Χθες, ο διευθυντής τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ. Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του ως διευθυντής του σχολείου.
 
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός είχε κατηγορηθεί ξανά, πριν από πολλά χρόνια, για ανάλογο περιστατικό…
 

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal