{ επικαιρότητα }

Στη δημοσιότητα από την αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 29χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

H δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση


Στη δημοσιότητα από την αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 29χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 29χρονου κατηγορούμενου για βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών 15 και 16 ετών και για χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. 
 
Ο νεαρός κατηγορείται ότι παρέσυρε στο διαμέρισμά του τα κορίτσια, τα οποία γνώρισε μέσω διαδικτύου και, αφού τους έδωσε ναρκωτικά, τις βίασε.
 
Βλ.σχ.άρθρο: 29χρονος νάρκωσε και βίασε δύο ανήλικα κορίτσια που γνώρισε μέσω ίντερνετ στην Αττική
 
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ? εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Πρόκειται για τον ΠΕΤΣΟΥΛΑ Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη στις 3-2-2018 στη Δάφνη.
 
H συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 6-8-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.
 
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 
 

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal