{ Εκπαίδευση }

Ζητείται εθελοντής - δωρεάν 12 μήνες διαμονή - διατροφή στο Kecskemet της Ουγγαρίας


Ζητείται εθελοντής - δωρεάν 12 μήνες διαμονή -  διατροφή στο Kecskemet της Ουγγαρίας

Η Youthfully Yours Gr  δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε ένα άτομο από την Ελλάδα να ζήσει μια εμπειρία εθελοντικής προσφοράς στο εξωτερικό στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Erasmus+. 
 
Η Youthfully Yours Gr προκηρύσσει μία (1) θέση για το πρόγραμμα  «EVS works in Kecskemit» στο Kecskemet της Ουγγαρίας από αρχές Απριλίου 2018 (με διάρκεια 12 μηνών). Ο εθελοντής θα προσφέρει υπηρεσία σε έναν οργανισμό νεότητας και οι δραστηριότητές του θα περιλαμβάνουν τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων, όπως συμμετοχή μαζί τους σε παιχνίδια και αθλήματα και υλοποίηση κοινωνικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και τη διοργάνωση δράσεων με στόχο την προώθηση του οργανισμού. Επιπρόσθετα, θα φροντίσει για την προώθηση του EVS.
Το πρόγραμμα αφορά κυρίως στην εργασία με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς που ασχολούνται με νέους και ευπαθείς ομάδες σε προγράμματα περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
 
Η Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία καλύπτει τα έξοδα από και προς τη χώρα του προγράμματος, την ασφάλιση των υποψηφίων, τη διαμονή και διατροφή τους όπως επίσης και τα μαθήματα γλώσσας!
 
mentor.Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 30 ετών, για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (απαραίτητα σε μορφή Europass και στα αγγλικά) το οποίο να περιγράφει στοιχεία που είναι σχετικά με τη θέση και ένα σύντομο κείμενο επίσης στα αγγλικά που θα περιγράφει τα κίνητρα τους  για συμμετοχή και πως μπορούν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (motivation letter) μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου στη διεύθυνση [email protected]
 
Οι πληροφορίες του προγράμματος βρίσκονται στον εξής σύνδεσμο:
http://youthfullyyours.gr/index.php/mobility_en/evs_en/evs-projects/352-evs-works-in-kecskemit-,-evs-project,-kecskemet,-hungary,-april-2018-april-2019
 

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal