{ Μουσική }

Οι Errante στον Πολυχώρο Ενώ


Οι Errante στον Πολυχώρο Ενώ

Οι Errante ζωντανά στον Πολυχώρο Ενώ την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ..

Το συγκρότημα Errante - music group σχηματίστηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2017, και παρουσιάζει περιπλανώμενες μουσικές (errante = περιπλανώμενος στα ισπανικά) του Θανάση Καραμίντζιου. Post-Piazzolla tango, valse, swing, τραγούδια. Συχνά η μουσική του έχει χαρακτηριστεί σαν soundtrack για ταινία που δεν έχει γυριστεί.

Ο Θανάσης Καραμίντζιος έχει γράψει μουσική για θέατρο στο Βερολίνο (παράσταση “Der Rächer” του Edgar Wallace στο ACUD Theater Berlin (θεατρική ομάδα apT του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου)) και έχει εμφανιστεί με το εκεί συγκρότημά του σε μπαρ, καφέ και συναυλιακούς χώρους του Βερολίνου και της Βουδαπέστης, όπως και στο «Karneval der Kulturen» 2015, το μεγαλύτερο open air festival του Βερολίνου. Από τον Ιανουάριο του 2017 παρουσιάζει τη μουσική του με τους Errante - music group, με βάση τη Θεσσαλονίκη.

Οι Errante - music group έχουν εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη (Μπενσουσάν Χαν, Tabya, Ζώγια, Ακυβέρνητες Πολιτείες), στην Αθήνα (Γκαλερί Δημιουργών) και στο Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών. Επίσης ο Θανάσης Καραμίντζιος παρουσίασε τη μουσική του το φθινόπωρο του 2017 με κορυφαίους ρώσους μουσικούς σε γνωστά κλαμπ της Ρωσίας (More Vnutri στη Μόσχα και Klub Griboedobov στην Αγία Πετρούπολη), καθώς και στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Γλωσσολογίας της Μόσχας.

Oι ΕRRANTE είναι:
Θανάσης Καραμίντζιος – κιθάρα, συνθέσεις
Θανάσης Καρανικόλας – βιολί
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος – βιολοντσέλο

Ενώ Καφέ Μπαρ / Πολυχώρος Ερμού
Ερμού 11, 54624 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε τι παίζουν σήμερα τα θέατρα της Θεσσαλονίκης

 
:
Κατηγορίες: Μουσική

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal