{ Μουσική }

Lagasta w / Andy Butler (Hercules & Love Affair) @ Uberdooze


Lagasta w / Andy Butler (Hercules & Love Affair) @ Uberdooze

Την Παρασκευἠ 23 Φεβρουαρἰου 2018, το LAGASTA παρουσιάζει τον μοναδικό Andy Butler.
Η κινητήρια δύναμη πίσω από τους Hercules and Love Affair, αλλά και ένας καταπληκτικός DJ.

Από τα 15 του που έπαιζε μουσική σε underground leather βραδιές στο Denver από όπου και κατάγεται, μέχρι τα τέλη των '90s που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ο Andy Butler δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει μουσική και να μπερδεύει όλα του τα αγαπημένα είδη μουσικής στα set του.

Το 2007 κυκλοφὀρησαν το BLIND, και απὀ τὀτε, οι Hercules & Love Affair παραμἐνουν ενα μουσικὀ project του Andy Butler, με το οποἰο πἀντα ήθελε να κυκλοφορεἰ μουσικη και να δημιουργει μαζἰ με φἰλους, καλλιτἐχνες και performers.

Anohni, Kele Okereke των Bloc Party, John Grant, Aerea Negrot, KimAnn Foxman που ηταν ουσιαστικα και μελος των Hercules), Morgan Wiley, Nomi Ruiz, Shaun Wright εἰναι κἀποιοι απὀ τους καλεσμἐνους/συνεργἀτες του Butler στα 4 μἐχρι τὠρα album, με τον Faris Badwan των The Horrors να κἀνει φωνητικἀ στο τελευταἰο single του τἐταρτου ολοκαἰνουργιο album “Omnion” (που κυλοφὀρησε πριν μερικοὐς μἠνες).

'Εχει κυκλοφορἠσει στην DFA Records απ' όπου και ξεκἰνησε, στην Moshi Moshi, Mute, αλλἀ και στην δικἠ του Mr.Intl. Dancefllor ὐμνοι, disco δυναμίτες, acid house συνθέσεις σαν φόρος τιμἠς στους ἠχους που ἀκουγε μεγαλὠνοντας και τραγοὐδια γραμμἐνα για την σεξουαλικὀτητα, την ελευθερἰα, την πἰστη και την αγἀπη.

 

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 10 μ.μ.
Uberdooze, Δαναΐδων και Σφέτσιου, 546 26 Θεσσαλονίκη
Εισοδος ελεὐθερη πριν τις 00:00 - 5 ευρώ μετἀ

Διαβάστε ποιες Εκδηλώσεις και δράσεις θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Μουσική

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal