{ Μουσική }

Ακυρώνεται η συναυλία Μagic De Spell & Δημήτρη Πουλικάκου στο WE


Ακυρώνεται η συναυλία Μagic De Spell & Δημήτρη Πουλικάκου στο WE

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη λίγο νωρίτερα (Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 17:00)  από την εταιρεία παραγωγής "Όψεις Πολιτισμού" η προγραμματισμένη συναυλία για Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο WE των Μagic De Spell & Δημήτρη Πουλικάκου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης επιστρέφοντας το απόκομμα και παίρνοντας τα χρήματά τους πίσω.
 
Διαβάστε περισσότερα για τη συναυλία ΕΔΩ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 24.02 συναυλία των Magic De Spell & Δημ. Πουλικάκου σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Όψεις Πολιτισμού δεν θα πραγματοποιηθεί!
Καθώς το σχετικό event δεν υφίσταται πλέον, παρακαλούμε θερμά κοινοποιήστε. Λυπούμαστε για την αιφνιδιαστική ακύρωση και την ενδεχόμενη ταλαιπωρία, οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι ο πολυχώρος WE θα φιλοξενούσε τη συναυλία και ουδεμία σχέση και ευθύνη έχει για τη ματαίωσή της.
Η επιστροφή των εισιτηρίων προπώλησης που αγοράστηκαν από το WE μπορεί να γίνει καθημερινά από τις 10:00-22:00 στο κεντρικό μπαρ του πολυχώρου.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!
WE

Διαβάστε ποιες Εκδηλώσεις και δράσεις θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


 
:
Κατηγορίες: Μουσική

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal