{ Θέατρo }

Το 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας ξεκινά στη Θεσσαλονίκη


Το 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας ξεκινά στη Θεσσαλονίκη

Τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας σχεδιάζει για το διάστημα από 18 έως 20 Μαϊου, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Στόχος του, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η συνολική προώθηση της τέχνης της κωµωδίας στη Θεσσαλονίκη και όλων των εκφάνσεών της, η περαιτέρω εξοικείωση του κοινού, αλλά και η δηµιουργία των προϋποθέσεων, ώστε το Φεστιβάλ να εξελιχθεί σε σταθερό θεσµό της πολιτιστικής ζωής της πόλης.
 
Για την πραγματοποίηση έχουν επιλεχτεί εξωτερικοί χώροι του ιστορικού κέντρου, όπως τα δημοτικά θέατρα Άνετον και Κήπου και το εξωτερικό αµφιθέατρο του δηµαρχιακού μεγάρου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν αυτό το είδος τέχνης. Το Φεστιβάλ θα αποτελεί συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παροχής υπηρεσιών παραγωγής θεατρικών και λοιπών δημοσίων θεαμάτων, η οποία θα έχει την ευθύνη για την παραγωγή των εκδηλώσεων.
 
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους θα είναι δωρεάν, ενώ οι εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους θα είναι έναντι εισιτηρίου. Το θέμα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Θέατρο | Θέατρο


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal