{ Εκπαίδευση }

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα.Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες


Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα.Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες

Το Hellenic Design Centre δημιουργήθηκε το 2017 από το ΚΕΠΑ με σκοπό τον σχεδιασμό σύγχρονων υπηρεσιών που τοποθετούν τις ανθρώπινες (πραγματικές) ανάγκες στο επίκεντρο της διαδικασίας, της υπηρεσίας και του προϊόντος. Χρησιμοποιώντας το Design με την έννοια της καλύτερης οργάνωσης, όχι απλά της αισθητικής και με σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία, ανανεώνουμε τον τρόπο με τον οποίο προσφέρεται μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την προσέγγιση στις πραγματικές ανάγκες του ίδιου του καταναλωτή/χρήστη.  
 
Πως γίνεται; Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο στις 27 Φεβρουαρίου που διοργανώνουμετο εργαστήριο «Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες».
 
Στόχος του εργαστηρίου είναι να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στις αρχές του Design, σε καινοτόμες μεθόδους σχεδιασμού και οργάνωσης, καθώς και να τους εξοικειώσει με σύγχρονα εργαλεία παροχής υπηρεσιών.
 
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν:
 
Τι είναι το Service Design, δηλαδή το στήσιμο υπηρεσιών με άξονα τον άνθρωπο και το χρήστη
Ποια είναι τα βήματα που ακολουθεί κάποιος για να στήσει μια υπηρεσία
Ποιες μεθόδους μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για την εφαρμογή σωστού σχεδιασμού υπηρεσιών, προϊόντων και προγραμμάτων.
 
Συμμετέχοντες του εργαστηρίου μπορούν να είναι νέοι επαγγελματίες, εργαζόμενοι σε start-ups και στο χώρο του creative economy, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, άνεργοι καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ανανεώσει τις γνώσεις του σχετικά με τη μέθοδο παροχής υπηρεσιών.
 
Info
 
Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες 
27 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00-15.00 στο Hellenic Design Centre, Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας, εντός των εγκαταστάσεων του OK!Thess, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής
Eίσοδος Δωρεάν
Για εγγραφές παρακαλούμε εδώ https://www.eventbrite.com/e/service-design-tickets-43233494546?aff=es2
 
 
 
 

Δείτε επίσης: Arts & Culture - εκθέσεις και ξεναγήσεις που γίνονται τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal