{ Εκπαίδευση }

Διαδραστικό Σεμινάριο στο Art Therapy:Ερμηνεύουμε μαζί ζωγραφιές παιδιών και ενηλίκων


Διαδραστικό Σεμινάριο στο Art Therapy:Ερμηνεύουμε μαζί ζωγραφιές παιδιών και ενηλίκων

Στη ζωγραφική αποτυπώνονται συναισθήματα, επιθυμίες,φόβοι, όχι μόνο συνειδητοί αλλά κυρίως ασυνείδητοι. Μαζί θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε και να ερμηνεύσουμε το ασυνείδητο.
 
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
Εκπαιδευτικούς γενικής αγωγής και ειδικής αγωγής, νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς, παιδοψυχιάτρους, ψυχιάτρους,  ψυχολόγους, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων, γονείς.
 
Κανείς δε μπορεί να ''ξεφύγει'' απο το ασυνείδητό του. 
 
Info
Art Therapy:Ερμηνεύουμε μαζί ζωγραφιές παιδιών και ενηλίκων
Κυριακή 11 Μαρτίου 2018,
από τις 11 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι 
Συμμετοχή: 40 EURO (ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Φοιτητές:20 EURO)
Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Μ.Ανδρόνικου 6.  
 
Εισηγητής: Σιώτης Χρήστος, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής.
 
 
 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
 
        Ο Χρήστος Σιώτης, σπούδασε στην Ιατρική σχολή του ελεύθερου πανεπιστημίου Δυτικού Βερολίνου/ Δυτικής Γερμανίας ( FU BERLIN) και στην συνέχεια στην Ιατρική σχολή του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την  Ψυχιατρική ειδικότητα στην Γ? Πανεπιστημιακή Κλινική του Α.Π.Θ. στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.  Από το 1995 ως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.Από το 2006 είναι Επιστημονικός υπεύθυνος Ψυχίατρος σε μονάδα προαγωγής της ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στο οικοτροφείο ??ΑΛΘΑΙΑ?? στην Περαία Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει στο πρόγραμμα Αποασυλοποίησης ??ΨΥΧΑΡΓΩΣ?? και στην Ψυχιατρική κλινική Αγία Αικατερίνη.
    Κατά την διάρκεια της ειδίκευσής του, υπό την αιγίδα της Πανεπιστημιακής  Κλινικής, έλαβε μέρος σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια και ως επιστημονικός υπεύθυνος Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική κλινική Αγ. Αικατερίνη, όπως και σε ημερίδες και διεθνή συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
 
 
 
 

Ποιες συναυλίες και live θα γίνουν τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal