{ επικαιρότητα }

13ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Τρέχουμε για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου!


13ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Τρέχουμε για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου!

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια, σε μια οικογένεια που βάζει τις ανάγκες τους σε πρώτη προτεραιότητα, φροντίζει για τη μόρφωσή τους και επιδιώκει την προσωπική τους ανάπτυξη, με βάση το ξεχωριστό δυναμικό κάθε παιδιού.
 
Αυτό προσπαθούνε καθημερινά να προσφέρουνε στα παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, με σκοπό τα παιδιά να μεγαλώσουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να ανοίξουν τα φτερά τους όταν έρθει η ώρα να προχωρήσουν ως αυτόνομοι ενήλικες. Η απόκτηση βασικών γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων έχει πολύ μεγάλη σημασία σε αυτή τη διαδρομή, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα παιδιά.
 
Αυτή τη στιγμή στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου 3 παιδιά έχουν ανάγκη να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών: ο Άκης και η Ελένη, 8 ετών και οι δύο, θα έχουν την πρώτη επαφή τους με την αγγλική γλώσσα, ενώ η Αλίκη, 16 ετών, προετοιμάζεται για το πτυχίο Proficiency.
 
Στηρίξτε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και δώστε το δικό σας παρών σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα και στη δική μας προσπάθεια!
 
Τρέξτε μαζί  με το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου την Κυριακή 1η Απριλίου στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και βοηθήστε 3 παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου να αποκτήσουν τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο!
Δηλώστε την συμμετοχή σας με την ομάδα τουΠαιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου!
 
Info
Τρέχουμε για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου!
Γραφείο Παιδικών Χωριών SOS: 2310 226 644
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας - Θεσσαλονίκη: 2310 233692
Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου: 2392 063892
Προθεσμία υποβολής συμμετοχών μέχρι 2/3/2018.
Επίσης, μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο μας στην πλατφόρμα crowd funding  https://el.umbali.org/
 
 
 
 
 

Δείτε επίσης: Arts & Culture - εκθέσεις και ξεναγήσεις που γίνονται τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Ελλάδα

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal