{ Εκπαίδευση }

Εθελοντισμός. Δωρεάν διαμονή, διατροφή, αεροπορικά για δύο άτομα για ένα χρόνο στο Wroclaw της Πολωνίας


Εθελοντισμός. Δωρεάν διαμονή, διατροφή, αεροπορικά για δύο άτομα για ένα χρόνο στο Wroclaw της Πολωνίας

Η Youthfully Yours Gr  δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε δύο άτομα από την Ελλάδα να ζήσουν μια εμπειρία εθελοντικής προσφοράς στο εξωτερικό στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Erasmus+. 
 
Η Youthfully Yours Gr  προκηρύσσει δύο (2) θέσεις για το πρόγραμμα  «VOLUNTEERING IS SHARING» στο Wroclaw της Πολωνίας από τις 10 Μαρτίου 2018 ως τις 9 Μαρτίου 2019 (με διάρκεια 12 μηνών). Το πρόγραμμα αφορά κυρίως στην εργασία με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς που ασχολούνται με νέους και ευπαθείς ομάδες σε προγράμματα περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
 
Οι εθελοντές θα προσφέρουν εργασία σε Κέντρο Νεότητας και συγκεκριμένα οι δραστηριότητες του θα περιλαμβάνουν την συμμετοχή σε εργαστήρια διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, κινητικότητας και δημοκρατίας καθώς και τη συνεργασία με άλλους τοπικούς οργανισμούς. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια δική τους ιδέα για πρότζεκτ με τη στήριξη και τη βοήθεια του οργανισμού που θα τους φιλοξενήσει.
Η Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία καλύπτει τα έξοδα από και προς τη χώρα του προγράμματος, την ασφάλιση των υποψηφίων, τη διαμονή και διατροφή τους όπως επίσης και τα μαθήματα γλώσσας!
 
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 30 ετών, για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (απαραίτητα σε μορφή Europass και στα αγγλικά) το οποίο να περιγράφει στοιχεία που είναι σχετικά με τη θέση και ένα σύντομο κείμενο επίσης στα αγγλικά που θα περιγράφει τα κίνητρα τους  για συμμετοχή και πως μπορούν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (motivation letter)  άμεσα στο [email protected]
 
Οι πληροφορίες του προγράμματος βρίσκονται στον εξής σύνδεσμο:
http://youthfullyyours.gr/index.php/mobility_en/evs_en/evs-projects/344-volunteering-is-sharing-,-evs-project,-wroclaw,-poland,-10-03-2018-09-03-2019
 

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal