{ Εκπαίδευση }

Σεμινάρια με θέμα τις διατροφικές διαταραχές απο το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια με θέμα τις διατροφικές διαταραχές απο το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Το τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων 18 ωρών σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές, σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Διατροφικών Διαταραχών ΚΕΑΔΔ. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους διαιτολογίας, ψυχολογίας, φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσικής αγωγής αλλά και σε επαγγελματίες υγείας.
 
Πιο συγκεκριμένα.
 
Το Σάββατο 10 Μαρτίου το σεμινάριο θα έχει τίτλο «Πρώτες ψυχολογικές παρεμβάσεις σε άτομα με διατροφικές διαταραχές», ακολουθεί το Σάββατο 21 Απριλίου δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Βασικές διατροφικές αρχές στη διαχείριση ασθενών με διατροφικές διαταραχές» και ολοκληρώνονται το Σάββατο 28 Απριλίου με το σεμινάριο «Κινησιολογικές παρεμβάσεις και σωματική αποκατάσταση ασθενών με διατροφικές διαταραχές και υπερβάλλουσα παχυσαρκία». Οι συμμετέχοντες θα λάβουν κάποιες βασικές γνώσεις πάνω στη διαχείριση ατόμων  με διαταραχές πρόσληψης τροφής και στην κατάλληλη θεραπευτική προσέγγισή τους.
 
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
Η Επιστημονική Ομάδα του ΚΕΑΔΔ, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του British Psychology Society και είναι μέλος του National Association Academy of Eating Disorders.
 
Οι συμμετέχοντες και των τριών σεμιναρίων θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΑΔΔ. Για την παρακολούθηση μεμονωμένου σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
 
Info
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με θέμα τις διατροφικές δοαταραχές
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 10/03, 21/04 και 28/04 10.00-16.00 και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος», Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Μεμονωμένο σεμινάριο
Και για τα 3 σεμινάρια
Φοιτητές και απόφοιτοι Μητροπολιτικού Κολλεγίου και ΙΕΚ ΑΚΜΗ
50ευρώ
120 ευρώ
Φοιτητές ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ
60 ευρώ
140 ευρώ
Πτυχιούχοι επαγγελματίες, γενική συμμετοχή
70 ευρώ
170 ευρώ
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: κα Κοντοπίδου Ειρήνη,
[email protected], Τ 2310241010
 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal