{ επικαιρότητα }

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού αποστράτευσε τον Ταξίαρχο Μισαήλ Παπαδάκη

Ο οποίος αποκάλυψε τις προσπάθειες πώλησης πολεμοφοδίων στη Σαουδική Αραβία από τον Πάνο Καμμένο

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού αποστράτευσε τον Ταξίαρχο Μισαήλ Παπαδάκη

Την αποστράτευση του ταξιάρχου Μισαήλ Παπαδάκη, ο οποίος είχε συμβάλλει να έλθουν στο φως οι προσπάθειες πώλησης πολεμοφοδίων στη Σαουδική Αραβία από τον Πάνο Καμμένο, αποφάσισε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
 
Από τους 28 ταξιάρχους σωμάτων που κρίθηκαν αποστρατεύτηκαν δύο. Πέραν του κ. Παπαδάκη αποστρατεύτηκε και  η κ. Ιωάννα Ιωαννίδου, που όπως αναφέρει το ΓΕΣ «διανύει τον τελευταίο βαθμό εξέλιξης της και συμπληρώνει 35ετία».
 
Δεν υπάρχει αντίστοιχη διευκρίνιστική εξήγηση για τον κ. Παπαδάκη, ο οποίος υπηρετούσε ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων.
 
Αιχμές για το συμβάν, άφησε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, συνδέοντας ανοιχτά την απόφαση του ΓΕΣ με την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.
 
«Οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.
 
 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal