{ Τελευταία νέα }

Αφαίρεση 3 βαθμών για ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα με ΑΕΚ - απαντά και απειλεί ο ΠΑΟΚ


 Αφαίρεση 3 βαθμών για ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα με ΑΕΚ - απαντά και απειλεί ο ΠΑΟΚ

Οι χειρότερες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν για τον ΠΑΟΚ.
Αφαίρεση τριών βαθμών για το αντικείμενο που έπεσε στον Όσκαρ Γκαρθία λίγο πριν την σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ,
Κλείνει η Τούμπα για δυο αγωνιστικές.
Ήττα του ΠΑΟΚ στο ματς στα χαρτιά με 3-0 από τον Ολυμπιακό
 
Το αποτέλεσμα είναι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται πλέον στο -5 από την ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να παίξει με ΑΕΚ και Πανιώνιο χωρίς τον κόσμο του στις εξέδρες της Τούμπας, ενώ πλέον αναμένεται να ασκηθεί έφεση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ προκειμένου να πέσει η ποινή. 
Η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ισπανού προπονητή φαίνεται πως έκανε πιο δύσκολη τη θέση του ΠΑΟΚ 
 
 
Η απόφαση
 
"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής:
 
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το  οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ? άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.
 
ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .
 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές»".
 
Άμεση απάντηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
 
Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά την γνωστοποίηση της σκανδαλώδους απόφασης από τη Superleague για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 
Λίγα μόλις λεπτά μετά την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωτοβάθμιο μονομελές όργανο της Super League η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε και πήρε θέση

"Ηταν αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία της Παρασκευή. Είναι ασφαλώς απαράδεκτη και νομικά αστοιχείωτη. Καταθέτουμε άμεσα έφεση. Σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής".

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ