{ επικαιρότητα }

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο Αλγερινοί για τον βιασμό φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο Αλγερινοί για τον βιασμό φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Σε πολυετείς ποινές κάθειρξης 50 χρόνων, καταδικάστηκαν δύο υπήκοοι Αλγερίας, ύστερα από εμπλοκή σε υπόθεση βιασμού εις βάρος φοιτήτριας.
 
Εκτός από την κατηγορία του βιασμού κρίθηκαν ένοχοι για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ληστείες, κλοπές κ.ά., ενώ το δικαστήριο τους τιμώρησε με συνολικές ποινές κάθειρξης 29 ετών, τον πρώτο, και 21 ετών, τον δεύτερο. Για τον βιασμό κατηγορείται ένας ακόμη Αλγερινός που παραπέμφθηκε σε Δικαστήριο Ανηλίκων.
 
Οι τρεις κατηγορούμενοι,είχαν συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία φοιτήτριας του ΑΠΘ ότι τη λήστεψαν και ασέλγησαν εναντίον της, μετά από πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε διαμέρισμα που νοίκιαζε ένας εξ αυτών και από το οποίο κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά χασίς, κλεμμένα κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, κ.ά.
 
Οι δύο κατηγορούμενοι για το βιασμό, απολογούμενοι παραδέχθηκαν την πράξη τους, αλλά υποστήριξαν ότι έγινε με τη συναίνεση του θύματος, ενώ για τα ναρκωτικά όλοι οι κατηγορούμενοι είπαν ότι δεν είχαν εμπλοκή με εμπόριο και διακίνηση, αλλά τα είχε αφήσει ένας Αλβανός για φύλαξη.
 
 
 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal