{ Μουσική }

Ο Σάκης Χαβιάρας στο Ξέφωτο


Ο Σάκης Χαβιάρας στο Ξέφωτο

Tα ΛΑΔΑΔΙΚΑ υποδέχονται το ??SAKIS CHAVIARAS LIVE CONCEPT?? & AFRODITI SOFIANIDOY που έρχεται στο ανανεωμένο ??ΞΕΦΩΤΟ?? για να απογειώσει το live clubbing του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης!! To εκρηκτικό δίδυμο του Σάκη Χαβιάρα & της Αφροδίτης Σοφιανίδου επανέρχεται δυναμικά FULL BAND για να διεγείρει και να αναστατώσει με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη Σάκη Χαβιάρα…..
   Ο καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα καλλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα  με το δικό του μοναδικό στυλ. Εκτός από τραγουδιστής, ερμηνευτής και διασκεδαστής συμμετέχει στο πρόγραμμα και ως μουσικός παίζοντας ακορντεόν.
    Οι πολλαπλές δυνατότητές του να εναλλάσσεται  επιτυχώς φωνητικά και να χρωματίζει με ιδιαίτερο τρόπο την ερμηνεία μέσα από διαφορετικά είδη τραγουδιών καθώς διαθέτει μία λαϊκή φωνή με ροκ ύφος και στυλ, ή το αντίστροφο, μία ροκ φωνή με έντονα λαϊκά στοιχεία, είναι αυτό που μπορεί αποδεδειγμένα να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, σε συνδυασμό με την μεγάλη του ικανότητα να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με τον κόσμο. Πολλοί στην Β. Ελλάδα τον χαρακτηρίζουν και ως ??Χαμαιλέων?? των Live!
   Ένας καλλιτέχνης που έχει υποστηριχτεί δυναμικά από τον όμιλο ΡΑΔΙO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94.5  Α.Ε - ΕΡΩΤΙΚΟ 94.8 FM όπου και ανέλαβαν την επίσημη παρουσίαση της 1ης του δισκογραφικής δουλειάς.
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η νέα του δισκογραφική δουλειά η οποία θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.
Στο συγκεκριμένο concept  (??SAKIS CHAVIARAS LIVE CONCEPT??)  τον συνοδεύει η εξαιρετική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αφροδίτη Σοφιανίδου η οποία αναδείχθηκε προσφάτως  από την τηλεοπτική παραγωγή ??The Voice of Greece??  με πολύ καλές κριτικές!

Την Κυριακή 11 Μαρτίου και κάθε Κυριακή από νωρίς στις 19:00
 
 

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


 
:
Κατηγορίες: Μουσική

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal