{ Τελευταία νέα }

Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Μητροπολιτικό πάρκο ή μια απέραντη χωματερή;


Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Μητροπολιτικό πάρκο ή μια απέραντη χωματερή;

Λίγους μόνο μήνες μετά την παράδοση του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά» στην τοπική κοινωνία με σκοπό τη πολυσυζητημένη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου, η σημερινή εικόνα διαψεύδει με μάλλον άκομψο τρόπο τις σχετικές προσδοκίες και σχέδια.
 
Στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, τιμητική θέση καταλαμβάνουν παλιοί καναπέδες.. χαλιά... οικιακές συσκευές και κάθε λογής ...σκουπίδια! 
 
O Γιώργος Λίλτσης επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά»,κατονομάζει ως υπεύθυνη για την θλιβερή εικόνα του πρώην στρατοπέδου την τωρινή δημοτική αρχή.
 
«Στο χώρο κυριαρχούν τα μπάζα και τα σκουπίδια για τα οποία είναι υπεύθυνη η ίδια η διοίκηση του δήμου, αφού όπως ο δήμαρχος έχει παραδεχτεί τα εναποθέτει εκεί», τόνισε ο κ. Λίλτσης και κάλεσε τη διοίκηση του δήμου να σταματήσει να μετατρέπει το πρώην στρατόπεδο σε «σύγχρονη χωματερή».
 
«Υπενθυμίζουμε στον δήμαρχο ότι το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και των διοικήσεων του δήμου είναι η μετατροπή του σε Μητροπολιτικό Πάρκο και "πνεύμονα" Πρασίνου που θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων στη Θεσσαλονίκη, και όχι η κατάληξή του σε σύγχρονη χωματερή. Καλούμε το δήμαρχο να βάλει ένα φρένο στις υπηρεσίες που ρυπαίνουν το σημείο, να καθαρίσει το πρώην στρατόπεδο και να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.
 
 

 

Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal