{ Τελευταία νέα }

Ιβαν Σαββίδης: Η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας, να γίνετε ασπίδα στις προβοκάτσιες - Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ


Ιβαν Σαββίδης: Η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας, να γίνετε ασπίδα στις προβοκάτσιες - Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν από τις 08:00 το πρωί μόνο από τα εκδοτήρια, για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο. Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται τη δυσκολία να μην υπάρχουν στο ίντερνετ εισιτήρια και ζητά την κατανόηση των φιλάθλων για τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διοργανώνεται το ματς.

Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ
 
Εκτός από το προστατευτικό δίχτυ που υπάρχει στη Θύρα 4, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να τοποθετηθεί δίχτυ και μπροστά στις Θύρες 1 και 3 του γηπέδου της Τούμπας, από όπου είχε πεταχτεί το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στον Γκαρθία.
 
Το δίχτυ δεν θα καλύπτει όλη την κεντρική κερκίδα των επισήμων, αλλά το χώρο από τη φυσούνα των αποδυτηρίων μέχρι και τον πάγκο της ΑΕΚ.
 
 
Ο Ιβάν Σαββίδης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνει έκκληση με γραπτή δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
 
"Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν. Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.
 
Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση".
 
 
 

 

Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal