{ Τελευταία νέα }

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο προς πώληση παρουσιάστηκε στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης


Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο προς πώληση παρουσιάστηκε στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης

Το πρώτο αυτοκίνητο - αεροπλάνο στον κόσμο που μπορείτε να αγοράσετε έχει αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στην Ελβετία.

Η ολλανδική εταιρεία PAL-V αποκάλυψε το τελικό μοντέλο παραγωγής της  και τώρα λαμβάνει προ-παραγγελίες για το αυτοκίνητο / αεροσκάφος στην ιστοσελίδα της.

Η PAL-V , κατασκευάστρια εταιρία, δήλωσε ότι η πρώτη παράδοση θα γίνει το 2019 όταν το μοντέλο παραγωγής έχει λάβει τελικές πιστοποιήσεις ασφάλειας.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το όχημα δύο ατόμων έχει κορυφαία οδική ταχύτητα περίπου 100 μίλια ανά ώρα (mph), ενώ μπορεί να φθάσει στα 112 mph στον αέρα. Με μέγιστο υψόμετρο 11.000 ποδιών, το εύρος του αέρα εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 350 μίλια.

Η μετατροπή από τον δρόμο στον αέρα είναι απλή σχετικά απαιτώντας χειροκίνητη παρέμβαση, και μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Το πρώτο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης θα διατεθεί στο λιανικό εμπόριο σε αναμενόμενη τιμή 499.000 ευρώ με μόλις 90 διαθέσιμα προς πώληση. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει ένα "Liberty Sport Edition" με αναμενόμενη τιμή 299.000 ευρώ.

Τα μαθήματα πτήσης περιλαμβάνονται στην τιμή και ο δικτυακός τόπος της εταιρείας λαμβάνει ήδη παραγγελίες.

Το ιπτάμενο όχημα είναι πιστοποιημένο να πετάει σύμφωνα με τους κανονισμούς των αμερικανικών και ευρωπαϊκών οργανισμών ασφαλείας, αλλά οι ιδιοκτήτες θα χρειαστούν και άδεια πιλότου. Οι πιλότοι  θα χρειαστούν επίσης πρόσβαση σε ένα μικρό αεροσκάφος για απογείωση και προσγείωση.

 

Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal