{ Τελευταία νέα }

«ΕΡΑ ΣΠΟΡ Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με αξιωματούχους της UEFA» - Στημένες διαρροές σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ


«ΕΡΑ ΣΠΟΡ Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με αξιωματούχους της UEFA» - Στημένες διαρροές σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ

Όπως μετέδωσε στον «αέρα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ το πρωί της Πέμπτης ο Μάνος Σταραμόπουλος, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο από το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στην Τούμπα.
 
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της UEFA που είδαν το βίντεο, η εκτίμηση είναι πως το γκολ σωστά δεν μέτρησε καθώς σύμφωνα με τη γνώμη τους υπάρχει οφσάιντ από τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση.
 
Η UEFA δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, ούτε προτίθεται να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο εξέτασε το βίντεο για να διαμορφώσει τη δική της γνώμη μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με τα περιστατικά που έκαναν τον γύρο του κόσμου.
 
Στημένες διαρροές καταγγέλει ο ΠΑΟΚ
 
Οι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του...οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
 
Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ, συμπληρώνουν
 
Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ, καταλήγουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ!

Διαψεύψει και η  UEFA

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια τοποθέτηση και επομένως το σχετικό ρεπορτάζ δεν έχει βάση. 
 
«Σχετικά με άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα σε ελληνικά ΜΜΕ, η UEFA θα ήθελε να δηλώσει τα εξής:
 
Η UEFA δεν σχολιάζει ποτέ διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της και επομένως ουδέποτε θα σχολίαζε διαιτητικές αποφάσεις σε εγχώριες διοργανώσεις. 
Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη» αναφέρει η UEFA. 
 

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ