{ Τελευταία νέα }

Κίνημα αλλαγής: Ενα πολύχρωμο ρόδο αντικατάστησε τον ήλιο

Σύμβολο με χρωματική σημειολογία...


Κίνημα αλλαγής:  Ενα πολύχρωμο ρόδο αντικατάστησε τον ήλιο

Με την παρουσίαση του νέου σήματος - λογότυπου του Κινήματος Αλλαγής, ένα ρόδο με κόκκινο, μπλέ και πράσινο χρώμα ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, το νέο λογότυπο συμβολίζει το ρόδο της ελπίδας με αναφορές στις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής Παράταξης. Σημειώνεται ότι η πρόταση του νέου σήματος, εγκρίθηκε χωρίς ψηφοφορία. 
 
Σηματοδοτεί την πορεία του κινήματος στον χρόνο, με αναφορά στο παρελθόν το παρόν και το μέλλον του. Νωρίτερα τέθηκαν σε ψηφοφορία και εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία η διακήρυξη, το καταστατικό και το πρόγραμμα του νέου φορέα.   Προτάσεις που αφορούν στο πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, στην ποσόστωση κατά 1/3 στα όργανα και τα ψηφοδέλτια των φύλων και επιμέρους λεπτομέρειες για θητεία πρόκειται να διευκρινιστούν τις επόμενες ημέρες. 
 
Επίσηςστα πλαίσια του ιδρυτικού συνεδριου εγκρίθηκε το οργανωτικό σχήμα μεταξύ των οποίων και η σύνθεση της Κ.Ε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστούν από τα κόμματα που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής τα πρόσωπα που προτείνουν.

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ