{ Εκδηλώσεις }

Στις 21 Απριλίου το TEDxThessaloniki 2018: Oι performers και η παρουσιάστρια που θα ανεβούν στη σκηνή


Στις 21 Απριλίου το TEDxThessaloniki 2018: Oι performers και η παρουσιάστρια που θα ανεβούν στη σκηνή

Ο καιρός πλησιάζει και οι ανακοινώσεις από το TEDxThessaloniki συνεχίζονται. 
 
Εκτός από τους ομιλητές, ιδιαίτερη θέση στο line up σε κάθε TEDxThessaloniki έχουν και οι performer, που μας δίνουν την απαραίτητη ανάσα, μεταφέροντάς το κοινό σε  έναν μαγικό κόσμο μέσω της τέχνης. 
 
O Κωνσταντίνος Ρήγος, καταξιωμένος χορογράφος, σκηνοθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης   θα  δείξει πώς το πάθος για δημιουργικότητα και η αγάπη για τον χορό οδηγούν σε ένα εξαιρετικό θέαμα.
 
Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και ο Δημήτρης Δούκογλου, stand up comedian και σκιτσογράφος θα φροντίσει να το χαρίσει απλόχερα.
 
Γνωστός για τις παραστάσεις του με τον ακροβατικό τροχό (Cyr wheel), ο επαγγελματίας χορευτής, ζογκλέρ και ακροβάτης Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης θα βρεθεί στη σκηνή του Μ2 στις 21 Απριλίου, έτοιμος για να δώσει μια συναρπαστική παράσταση.
 
 Τέλος, η Ρένα Μόρφη ή, όπως τη γνωρίζουμε όταν δεν χαρίζει τη φωνή της στους Imam Baildi, Σούλη Ανατολή, θα βρίσκεται εκεί για μια μοναδική μουσική γιορτή γεμάτη διασκευές τραγουδιών με παραδοσιακούς και latin ρυθμούς και όπως πάντα με κέφι και ζεστό χαμόγελο.
 
Η Άννα Μπουσδούκου, η καταξιωμένη δημοσιογράφος, επιστρέφει και φέτος στη σκηνή  στο ρόλο της παρουσιάστριας, για να  οδηγήσει το κοινό  στις  Λεωφόρους του TEDxThessaloniki. 
 
21 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,  Κτίριο Μ2, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης. 
 
 
 

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ