{ Παιδί }

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες στο Ράδιο Σίτυ


Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες στο Ράδιο Σίτυ

 Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει
το λογοτεχνικό έργο του ΙΟΥΛΙΟΥ BΕΡΝ «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» με πρωταγωνιστή στο ρόλο του ΦΙΛΕΑ ΦΟΓΚ τον δημοφιλή μας ηθοποιό ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο «Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.
Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι - παράσταση - με Οδηγό τον Φιλέα Φονγκ που με τη βοήθεια του Αερόστατου του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ημέρες θα μας γνωρίσουν όλο τον κόσμο!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν  την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς!
Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο  Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φογκ (Χάρης Ρώμας) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου!

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Radio City
(Λεωφόρο Βασ. Όλγας 11 - Παρασκευοπούλου 9)
Τηλ. 2310.819153 - 2310.824970

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Ώρες 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Ώρες 12.00μ. & 6.00μ.μ.

 

Εισιτήριο 10 ευρώ

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------
Τι παραστάσεις παίζουν τα θέατρα της Θεσσαλονίκης
                                (δείτε τη μερα που σας ενδιαφέρει)

►  Δευτέρα   /   Τρίτη   /   Τετάρτη   /   Πέμπτη   /   Παρασκευή   /   Σάββατο   /   Κυριακή

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ