{ Εκδηλώσεις }

ΤΕDxThess2018: Ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές του TEDx Θεσσαλονίκης 2018

Στην τελική ευθεία για τις πρώτες συζητήσεις στις 21 Απριλίου


ΤΕDxThess2018:  Ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές του TEDx Θεσσαλονίκης 2018

Λίγες μέρες πλέον έμειναν έως  το Σάββατο 21 Απριλίου και το 9ο TEDxThessaloniki. Ανακοινώθηκαν οι τρεις τελευταίοι ομιλητές που θα  οδηγήσουν τον κόσμο  μαζί τους στις Λεωφόρους της πολιτικής σάτιρας, της μάχης κατά των μολυσματικών ασθενειών με όπλο τα μαθηματικά μοντέλα και της επιχειρηματικής καινοτομίας. 
 
Ο Ανδρέας Πετρουλάκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους  πολιτικούς γελοιογράφους.
Τα ανθρωπάκια του ξεπετάγονται μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας που κρατάμε στα χέρια ή από κάποια οθόνη, και πλημμυρίζουν με γέλιο με τις ατάκες τους. Αν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις 21 Απριλίου δείτε κάποιο από τα ανθρωπάκια του να σας κοιτάει πονηρά, ακούστε το, έχει κάτι έξυπνο να σας πει. 
· 
Η Rosalind Eggo παράγει μαθηματικά μοντέλα για να μελετήσει την πορεία των μολυσματικών ασθενειών και να βρει έναν τρόπο να τις σταματήσει. Στις 21 Απριλίου, θα παραβρεθεί στο TEDx Thessaloniki για να μιλήσει για την αιώνια μάχη του ανθρώπου ενάντια στα θανατηφόρα μικρόβια. Μπορεί άραγε μια πανδημία να εξαλείψει το ανθρώπινο είδος;
 
Οι νέες τεχνολογίες και οι νέες ιδέες έχουν αλλάξει το παραδοσιακό μοντέλο του επιχειρηματία.
O Γιώργος Χατζηγεωργίου είναι συνιδρυτής και CEO του Skroutz.gr και θα αφήσει για λίγο το γραφείο του για να ξεκλειδώσει μπροστά στο κοινό το θησαυροφυλάκιο, όχι του κυρίου Σκρουτζ - αυτό δεν ξεκλειδώνει-, αλλά των γνώσεων που απέκτησε μέσα από την εμπειρία του στον χώρο των επιχειρήσεων.
 
Μόλις που προλαβαίνετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας...
 
Mέχρι το ραντεβού μας το Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του κτιρίου Μ2, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του TEDxThessaloniki στο www.tedxthessaloniki.com 
 

Διαβάστε τι παίζουν σήμερα τα θέατρα της Θεσσαλονίκης

 
:
Κατηγορίες: Εκδηλώσεις


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal