{ Εκπαίδευση }

Κήπος Σεμινάρια : Εργαστήρι παρασκευής φυσικών καλλυντικών

συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 18/4


Κήπος Σεμινάρια : Εργαστήρι παρασκευής φυσικών καλλυντικών

O Κήπος Σεμινάρια διοργανώνει το Εργαστήρι παρασκευής φυσικών καλλυντικών και σας προσκαλεί την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 19:00 στη συνάντηση γνωριμίας, ανοιχτή για το κοινό, με το σεμινάριο και την εισηγήτριά του, Αριάδνη Κιορσάββα-Γκατζούδη.

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και είναι αυτό που μας συνδέει με το περιβάλλον, Καθώς είναι πορώδες και απορροφητικό, απορροφά ό,τι έρχεται σε επαφή με αυτό και καταλήγει στο εσωτερικό του σώματός μας, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως όταν βάζουμε κάτι στο στόμα μας και το τρώμε.
Τα καλλυντικά είναι σκευάσματα που προορίζονται για καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία του δέρματός μας, με τρόπο τέτοιο ώστε να το διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση.
Η σύγχρονη ζωή στις πόλεις και η έντονη καθημερινότητα κάνει το δέρμα μας να έχει μεγαλύτερη ανάγκη για φροντίδα. Γι? αυτό διαλέγουμε καλλυντικά φτιαγμένα από υλικά πιο κοντά στη φύση.
 
Τι μας προσφέρουν τα φυσικά καλλυντικά;
• Δεν περιέχουν επικίνδυνες & επιβλαβείς χημικές ουσίες.
• Σέβονται το περιβάλλον, καθώς είναι βιοδιασπώμενα, δηλαδή, τα συστατικά τους αφομοιώνονται από το περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνουν τη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα.
• Ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες μας.
• Δε δοκιμάζονται σε ζώα.
• Είναι οικονομικά.

Εργαστήρι παρασκευής φυσικών καλλυντικών
Εισηγήτρια: Αριάδνη Κιορσάββα-Γκατζούδη
Έναρξη: 18/04/2018
Λήξη:     30/05/2018

Στο εργαστήρι θα παρασκευαστούν καλλυντικά από φυσικά υλικά, τα οποία θα αποφασιστούν με την ομάδα και την εισηγήτρια.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε έξι τρίωρες συναντήσεις και το συνολικό του κόστος είναι 120 ευρώ (110 ευρώ φοιτητών/ανέργων).
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου την Τετάρτη 18/4 στις 19:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

Πληροφορίες - εγγραφές:
Κήπος Σεμινάρια, Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη,
τηλ: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
e: [email protected]
www.kipos-seminaria.gr,
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ