{ Εκδηλώσεις }

Ρώτα Μαμά! Η 2η διαδραστική ημερίδα για την επιστημονική ενημέρωση της σύγχρονης μητέρας είναι και πάλι εδώ!


Ρώτα Μαμά! Η 2η διαδραστική ημερίδα για την επιστημονική ενημέρωση της σύγχρονης μητέρας είναι και πάλι εδώ!
Δωρεάν

Με θέα τον Θερμαϊκό από το υπέροχο MAKEDONIA PALACE το Σάββατο 21/4/18  σας περιμένουμε όλους και όλες με τα παιδιά σας να παρακολουθήσετε μια πολυθεματική επιστημονική ημερίδα, από τους καλύτερους στο είδος τους για όλα τα θέματα που απασχολούν την σύγχρονη μητέρα και πατέρα . 
 
Έγκριτοι καθηγητές της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας θα παρουσιάσουν μια πλήρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη γνώμη για θέματα υγείας από τη στιγμή της σύλληψης ενός παιδιού έως και την ανάπτυξη του έως δώδεκα ετών, θεματικές ενότητες από τον κλάδο της γυναικολογίας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ψυχολογίας, ψυχιατρικής, παιδιατρικής, λογοθεραπείας, άθλησης και διατροφολογίας!
 
Στο κλείσιμο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της πόλης μας θα παραθέσουν ένα ανοιχτό διάλογο με όλους εσάς για το παιδί και την χρήση των social media!
Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου θα λειτουργήσουν  εργαστήρια για παιδιά από τα φροντιστήρια αγγλικών YES ! 
 
Η ομάδα Α.Ο. ΑΡΙΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ θα δώσει το παρών με υπέροχα προγράμματα ενόργανης!
 
Θα μοιραστούν δωράκια σε όσους παραβρεθούν και θα κληρωθούν δώρα ομορφιάς ! H ημερίδα διοργανώνεται από την ομάδα ΕΠ7Α, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη και προαγωγή υγείας.  
 
Infο
Ρώτα μαμά
Σάββατο 21/4/18 και ώρα 10:00
Στο Makedonia Palace
Είσοδος Δωρεάν
 
Κάντε την κράτηση σας εντελώς δωρεάν στο www.mammysworld.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ