{ Εκδηλώσεις }

Δωρεάν παρουσίαση ρεφλεξολογίας: 1000+1 απαντήσεις από τον Μάριο Χριστοφορίδη στο Soulsenses


Δωρεάν παρουσίαση ρεφλεξολογίας: 1000+1 απαντήσεις από τον Μάριο Χριστοφορίδη στο Soulsenses
Δωρεάν

Ρεφλεξολογία όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε!!!!!!!
 
Τα πέλματα και οι παλάμες είναι ο καθρέπτης του σώματος μας!
 
Η Ρεφλεξολογία είναι μια επιστήμη και συγκεκριμένα μια μέθοδος εναλλακτικής-ολιστικής ιατρικής, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Εφαρμόζεται με τεχνικές πίεσης στα πέλματα ή στα χέρια επιδρώντας έτσι σε ολόκληρο τον οργανισμό. Στο πέλμα καταλήγουν περίπου 7.100 νευρικές απολήξεις και ο ρεφλεξολογος, με ειδικές πιέσεις, προκαλεί ένα αντανακλαστικό ερέθισμα σε κάθε ένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα να βοηθάει τον οργανισμό να ισορροπήσει, να αποκτήσει δύναμη και ενεργεία να αποβάλει την ένταση και το άγχος και να βελτιώσει την λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών παθήσεων και ιδιαίτερα εκείνων που συνδέονται με το στρες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ενεργοποιεί και διεγείρει το αμυντικό και νευρικό σύστημα του οργανισμού συμβάλλοντας στην αυτοιαση του!
 
Η Ρεφλεξολογία λειτουργεί συμπληρωματικά και μπορεί να συνδυαστεί με ιατρικά συστήματα για να βελτιστοποιήσει την ανταπόκριση του οργανισμού στη θεραπεία. Έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τη φαρμακευτική αγωγή, αφού μπορεί να βοηθήσει στον τομέα των αντενδείξεων.
 
Η Ρεφλεξολογία εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους Ρεφλεξολόγους που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο (2) ακαδημαϊκά έτη σπουδών, με εκπαίδευση τουλάχιστον 500 ωρών.
 
Είναι κατάλληλη για: Μυοσκελετικά προβλήματα – Διαταραχές Γεννητικού συστήματος – Διαταραχές Πεπτικού συστήματος – Διαταραχές Νευρικού συστήματος – Διαταραχές Κυκλοφορικού συστήματος – Διαταραχές Λεμφικού συστήματος- Διαταραχές Αναπνευστικού συστήματος – Διαταραχές Ουροποιητικού συστήματος – Διαταραχές Ενδοκρινικού συστήματος
 
Info
Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
Ώρα προσέλευσης : 20:00 μμ
Χώρος διεξαγωγής: Soul Senses
Πρότυπο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών
Δνση: Αγίας Σοφίας 37, 1ος όροφος
Τηλ: 2314 00 99 29
Ομιλητής: Μάριος Χριστοφορίδης
Eίσοδος ελέυθερη
 
 
Λίγα λόγια για τον Μάριο Χριστοφορίδη
 
O Μάριος Χριστοφορίδης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και διετέλεσε επί σειρά ετών ως master του sprint στην Εθνική Ομάδα Στίβου με πολλές Πανελλήνιες νίκες σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι ενεργός αθλητής και πρόσφατα χρίστηκε 4ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 60m sprint στον κλειστό στίβο. Κατέχει Βαλκανικά ρεκόρ στην κατηγορία του και συνεχίζει να συμμετέχει σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. 
Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και πιστοποιημένος στην Vertical Reflex Therapy(VRT) από την Lynne Booth, η οποία ανακάλυψε και ίδρυσε παγκοσμίως αυτή τη μέθοδο. Ο ίδιος είναι πιστοποιημένος στην τεχνική του Bowen-Bowtech η οποία επαναφέρει την ισορροπία του μυϊκού, νευρικού , λεμφικού και καρδιαγγειακού συστήματος και είναι εξίσου αποτελεσματική και σε χρόνιους πόνους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ