{ Εκπαίδευση }

Θέλετε να έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πλεονέκτημα; Μήπως είναι ώρα να μάθετε Ρωσικά


Θέλετε να έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πλεονέκτημα; Μήπως είναι ώρα να μάθετε Ρωσικά

Η ρωσική γλώσσα είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες του κόσμου, ομιλείται από περίπου 260 εκατομμύρια άτομα άλλωστε ανήκει στις επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε.
Η Ρωσία και η Ελλάδα γενικά έχουν πολλούς και στενούς δεσμούς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών. Στις σχέσεις των δύο χωρών έχει παίξει σημαντικό ρόλο οι θρησκευτικοί δεσμοί μεταξύ των δύο εθνών.
Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της Pew Research Center του 2013, το 63% των Ελλήνων βλέπουν τη Ρωσία ευνοϊκά
 
Σήμερα στον τομέα του τουρισμού και του εμπορίου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία στη ρωσική γλώσσα. Γενικά υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη στις σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας και κύρια στον τομέα του τουρισμού και εμπορίου.
 

Ρωσικα για αρχάριους με 30 ευρώ/μήνα - τμήματα ξεκινάνε τον Απρίλιο

 
Ειδικά τμήματα προσαρμοσμένα πάνω στην εκμάθηση Ρωσικών για ενήλικες που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με τη γλώσσα. Τα μαθήματα Ρωσικών στην Ευρωμάθηση είναι προσαρμοσμένα πάνω στις ανάγκες εκμάθησης των ενηλίκων. 
 
Για πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε την προσφορά των 30 ευρώ επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με το  2310 300970 ή στείλτε email στο [email protected] και κλείστε μια θέση για τον επόμενο κύκλο μαθημάτων  
 
Ευρωμάθηση Χαριλάου
Γ. Σεφέρη 8 (απέναντι από γήπεδο Αρη),
Χαριλάου Θεσσαλονίκη
 
 
 
 

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ