{ Τελευταία νέα }

PAOK Action: Για ιερό σκοπό στον Αρκτικό κύκλο ο Βαγγέλης Βασιλειάδης

Συγκεντρώνει χρήματα για τον 17μηνών μικρό Νικόλα ο οποίος διαγνώστηκε με ολική ανώμαλη εκβολή πνευμονικών φλεβών


 PAOK Action: Για ιερό σκοπό στον Αρκτικό κύκλο ο Βαγγέλης Βασιλειάδης

Με την σημαία του ΠΑΟΚ έφτασε στον Αρκτικό Κύκλο για ιερό σκοπό ο Βαγγέλης Βασιλειάδης.
 
Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
 
"Η προσπάθεια του Βαγγέλη Βασιλειάδη να δοκιμάσει τα όριά του κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ως εκπρόσωπος της Μεσογείου και κατ' επέκταση του ΠΑΟΚ θ αγωνιστεί στο «Fjällräven Polar» και θα υψώσει την ασπρόμαυρη σημαία στον Αρκτικό Κύκλο.
 
Ο αγώνας «Fjällräven Polar» είναι μια διαδρομή με έλκηθρο 300 χιλιομέτρων και έξι ημερών
(9-15 Απριλίου), μέσα από τα παγωμένα δάση της Νορβηγίας και της Σουηδίας, σε συνθήκες πολικού ψύχους και με διαμονή σε σκηνές στο σημείο που η γη ενώνεται με τον ουρανό!
 
Κάθε χρόνο στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχουν μόνο 20 τολμηροί άνθρωποι από όλο τον κόσμο και μέσα σε αυτούς θα βρίσκεται και ο «τρελός» φίλος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Βασιλειάδης. Θέλοντας ν ανταποδώσει την βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου, ο Βαγγέλης θα συνδυάσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση με την επιθυμία του να συνεισφέρει και να βοηθήσει με τη σειρά του ένα παιδί που το έχει ανάγκη.
 
Σε συνεργασία με το PAOK Action θα συγκεντρώσει χρήματα για τον 17μηνών μικρό Νικόλα ο οποίος διαγνώστηκε με ολική ανώμαλη εκβολή πνευμονικών φλεβών (περίπτωση συγγενούς καρδιοπάθειας).Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε ένα από τα 300 χιλιόμετρα που θα διανύσει και όλοι εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο μέσο της ειδικής πλατφόρμας Umbali.
 
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί απευθείας στην οικογένεια του μικρού Νικόλα.
 
Για κάθε δωρεά 5 ευρώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ και όποιος άλλος θελήσει να συνεισφέρει, θα λαμβάνουν μέσω email έναν ειδικό κωδικό συμμετοχής στη κλήρωση για μία υπογεγραμμένη φανέλα από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!  (10 ευρώ = 2 κωδικοί) Γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα".
 
 

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Τελευταία νέα


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal