{ Τελευταία νέα }

Update: Τι λέει ο δήμαρχος Φούρνων για το περιστατικό με τη σημαία

Δεν έχει γίνει αντιληπτό κάτι τέτοιο, ήταν το σχόλιο εκπροσώπου των λιμενικών αρχών των Φούρνων


Update: Τι λέει ο δήμαρχος Φούρνων για το περιστατικό με τη σημαία

Από τους δημοσιογράφους ενημερώθηκε ο δήμαρχος Φούρνων, για το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και αφορούσε το κατέβασμα Ελληνικής σημαίας από τη βραχονησίδα, Μικρός ανθρωποφάγος.
 
Η συγκεκριμένη βραχονησίδα ανήκει διοικητικά στον Δήμο Φούρνων Κορσεών. Ο δήμαρχος, κ. Ιωάννης Μαρούσης, μιλώντας στο kathimerini.gr, εξήγησε ότι είχε ενημερωθεί πριν από λίγες ημέρες μέσω των social media για την ενέργεια τριών ατόμων, να σηκώσουν Ελληνική σημαία στη συγκεκριμένη βραχονησίδα. «Ήταν τρία παιδιά που είχαν έρθει στο νησί για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο ίδιος, μαζί με κλιμάκιο του λιμενικού, βρίσκεται καθοδόν προς το κοντινότερο σημείο των Φούρνων με την συγκεκριμένη βραχονησίδα, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος τι έχει συμβεί.
 
«Δεν έχει γίνει αντιληπτό κάτι τέτοιο», ήταν το σχόλιο εκπροσώπου των λιμενικών αρχών των Φούρνων, σε ερώτηση της kathimerini.gr σχετικά με την παρέμβαση της Τουρκικής ακτοφυλακής στο νησί.
 
Πηγή Καθημερινή

 


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ