{ επικαιρότητα }

Σαρλίζ Θερόν: Πήρε 22 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου της και έπαθε κατάθλιψη


 Σαρλίζ Θερόν: Πήρε 22 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου της και έπαθε κατάθλιψη

Αγνώριστη έγινε για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα της ταινία η τηλεοπτική σταρ,  Σαρλίζ Θερόν η οποία αναγκάστηκε να πάρει 22 κιλά μέσα σε τρεις μήνες, πράγμα που επηρέασε σημαντικά  τη σωματική και ψυχική της ισορροπία.
 
Στην ταινία Tully  υποδύεται μια 44χρονη μητέρα 3 παιδιών, και δυσκολεύτηκε πολύ να ανταποκτριθεί στις ανάγκες του ρόλου. «Ήθελα να νιώσω τι ένιωθε αυτή η γυναίκα και το να πάρω κιλά ήταν ένας τρόπος για μένα να έρθω πιο κοντά στο ρόλο και να μπω στο σκεπτικό της». Αυτά ήταν τα λόγια της στο αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Entertainment Tonight.
 
Τα κιλά τα πήρε ακολουθώντας διατροφή πλούσια σε λιπαρά. Έτρωγε συγκεκριμένες ώρες κυρίως επεξεργασμένα τρόφιμα. Το πρόγραμμα αύξησης του βάρους της ήταν πολύ πιεστικό, καθώς είχε μόνο 3μιση μήνες πριν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όλη η κατάσταση επηρέασε και τη ψυχική της υγεία, καθώς έπαθε κατάθλιψη. «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έτρωγα τόσα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα αναψυκτικά με πολλή ζάχαρη. Δεν ήταν πολύ ευχάριστα τα πράγματα» είπε η Θερόν.
 
Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά το τέλος των γυρισμάτων, όταν η Θερόν έπρεπε να χάσει τα κιλά. Χρειάστηκε ενάμιση χρόνο και περιγράφει τη διαδικασία ως πραγματικά δύσκολη.
 
«Ανησυχούσα. Ήταν πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Για να χάσω το βάρος που είχα πάρει για την ταινία Monster χρειάστηκε πέντε μέρες χωρίς να τρώω διάφορα σνακ. Το σώμα σου στα 27 είναι διαφορετικό απ? ότι στα 43 και ο γιατρός μου με είχε ενημερώσει ότι θα δυσκολευτώ» εξήγησε η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν.
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal