{ Θέατρα }

Soledad Gomez & Jesus Lozano στο Μέγαρο Μουσικής

παρουσιάζουν την παράσταση ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ - Xoρηγός επικοινωνίας το cityportal.gr


Soledad Gomez & Jesus Lozano στο Μέγαρο Μουσικής

Οι κορυφαίοι του Flamenco, Soledad Gomez και Jesus Lozano και το συγκρότημά τους με 14 σολίστες παρουσιάζουν την παράσταση ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ένα μοναδικό ταξίδι στα χρώματα, τα πάθη και το συναίσθημα της Ανδαλουσίας, την πρωτεύουσα του Φλαμέγκο, όπου γεννήθηκε για να εξαπλωθεί αργότερα σε όλη την Ισπανία και στη συνέχεια να μαγέψει όλον τον κόσμο.

Soledad Gomez & Jesus Lozano
παρουσιάζουν την παράσταση
ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ
Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στις 21:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Λίγα λόγια για την Soledad Gomez και τον Jesus Lozano

H πρώτη γυναίκα χορεύτρια του μπαλέτου!
Ο λόγος φυσικά για την Soledad Gomez που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χορό σε ηλικία μόλις 4 ετών για να συνεχίσει μετά από λίγα χρόνια τις σπουδές της στο Βασιλικό Ωδείο της Μαδρίτης.
Στη συνέχεια, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εργάστηκε για περίπου 10 χρόνια στο πολιτιστικό κέντρο -Fernandez de los Rios- και έπειτα περιόδευσε με γνωστές μπάντες, από τη Ρωσία μέχρι την Ιταλία και από τα Αραβικά Εμιράτα έως την Ιαπωνία, ενώ χόρεψε στην Κάρμεν και στον Τροβατόρε του Φράνκο Τζεφιρέλι στο Φεστιβάλ της Βερόνα.
Ο Jesus Lozano είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης και αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς χορευτές φλαμέγκο παγκοσμίως.
Χορευτής, μουσικός, ηθοποιός, χορογράφος. Με σπουδές δίπλα στους καλύτερους δασκάλους της χορευτικής σκηνής και με πολλή όρεξη για δουλειά, ο Jesus Lozano δεν έχασε καθόλου χρόνο να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα. Με μεγάλη εμπειρία από παραστάσεις στην Ισπανία, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία θεωρείται ένας από τους πιο αντιπροσωπευτικούς χορευτές του Φλαμέγκο που με το πάθος, τις γνώσεις του και το ταλέντο του συνεχίζει την παράδοση της μεγάλης αυτής τέχνης.

Ελάτε για μία μουσικοχορευτική βραδιά που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μαγικό, γεμάτο πάθη και χρώματα! Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 50 ευρώ, 45 ευρώ, 35 ευρώ, 25 ευρώ, 20 ευρώ (παιδικά – φοιτητικά)
Προπώληση εισιτηρίων:

•    Στο www.ticketservices.gr
Στο link https://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=3505

Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, παραλαμβάνονται με την επίδειξη ταυτότητας στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ή στην πλατεία Αριστοτέλους οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει ακόμα και λίγη ώρα πριν την παράσταση στα ταμεία του χώρου της εκδήλωσης.

•    Στο Μέγαρο Μουσικής: 25ης Μαρτίου & Παραλία
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο κρατήσεων :2310 895938-9.

•    Στo ταμείο της Πλατείας Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ
•    Στο ταμείο της Πλατείας Αριστοτέλους

•    Στα PUBLIC Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos

•    και τηλεφωνικές κρατήσεις στο 2310 895938 -9

Παραγωγή: Μαρία Ηλ. Περκουλίδου – Πολιτιστική Θεσσαλονίκη
2310 276451

 
Cityportal Team:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal