{ Εκπαίδευση }

Πρόγραμμα Summer Au Pair - δωρεάν διαμονή-διατροφή 2-3 μήνες στο εξωτερικό, κάνε αίτηση τώρα για αυτό το καλοκαίρι


 Πρόγραμμα Summer Au Pair - δωρεάν διαμονή-διατροφή 2-3 μήνες στο εξωτερικό, κάνε αίτηση τώρα για αυτό το καλοκαίρι

Σου αρέσουν τα ταξίδια, οι ξένες γλώσσες και έχεις εμπειρία στη φροντίδα παιδιών; 
Συνδύασέ τα με το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au Pair! 
 
Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις το φετινό σου καλοκαίρι στο εξωτερικό και μάλιστα με ελάχιστα έξοδα; Αν θέλεις να κανονίσεις κάτι διαφορετικό για φέτος, έχουμε την τέλεια πρόταση για σένα: το Πρόγραμμα Summer Au Pair.
Με δωρεάν διαμονή & διατροφή θα έχεις ελάχιστα έξοδα ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στη γλώσσα και να γνωρίσεις τη χώρα και την κουλτούρα της από κοντά. 
 
Πάρε μέρος στο Πρόγραμμα Summer Au Pair : τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να δηλώσεις συμμετοχή! Επιλογή παραμονής από 2-3 μήνες. Κάνε αίτηση τώρα για Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο. Θέσεις ακόμη διαθέσιμες!
 

Au pair: δωρεάν διαμονή-διατροφή 2-3 μήνες στο εξωτερικό!

Με τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα θα ζήσεις με ελάχιστα έξοδα για 2-3 μήνες στο εξωτερικό, ανακαλύπτοντας τη χώρα επιλογής σου και την κουλτούρα της ως μέλος μιας οικογένειας που θα σε φιλοξενεί και θα σου παρέχει δωρεάν διαμονή, διατροφή, χαρτζιλίκι κ.α. Εσύ σε αντάλλαγμα θα συμμετέχεις για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα στη φροντίδα των παιδιών της και σε ελαφριές δουλειές του σπιτιού.

 

Au pair: πρόγραμμα για διαμονή στην χώρα επιλογής σου!

Θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη γλωσσομάθειά σου στην αντίστοιχη γλώσσα, να αναπτύξεις τις προσωπικές σου δεξιότητες όπως επικοινωνία, ευελιξία, ανεξαρτησία κ.α., να αποκτήσεις εμπειρία στη φροντίδα των παιδιών, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου, να κάνεις νέες φιλίες με άτομα απ  όλο τον κόσμο & να βιώσεις τη χώρα “από μέσα” και όχι σαν τουρίστας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες οικογένειες στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία & στην Πορτογαλία. 

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au pair, πληροφορίες

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκέψου την ιστοσελίδα μας:
facebook: aupairation ltd
τηλ. 6972 833178
 
Είσαι νέος 18-30 ετών και θες να αποκτήσεις μια εμπειρία από μία ξένη χώρα;
Έλα να ενημερωθείς για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας Au Pair! (Γιατί να γίνεις au pair; Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κουλτούρας για νέες & νέους ηλικίας 18-30 ετών)
 
 
 
 
 

 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal