{ Εκπαίδευση }

Στη Θεσσαλονίκη ο Simone Caporale για ένα ξεχωριστό Master Class


Στη Θεσσαλονίκη ο Simone Caporale για ένα ξεχωριστό Master Class

Η Θεσσαλονίκη είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του διάσημου Ιταλού bartender Simone Caporale, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό master class την Παρασκευή 11 Μαϊου, με θέμα «Innovations&Creativity».
Το παγκόσμιο tour του Simone Caporale, υποστηρίζεται από το βραβευμένο ως το καλύτερο νέο spirit στον κόσμο για το 2017, Italicus Rosolio di Pergamotto, το οποίο εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Granikal. 
Η καινοτομία και η δημιουργικότητα θα είναι το θέμα που θα παρουσιαστεί στo master class με τον πολυβραβευμένο Simone Caporale να αναλύει τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στο bar. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του «Αίγλη Γενί Χαμάμ», που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 3, στη Θεσσαλονίκη. 
Το master class οργανώνεται στην Ελλάδα από την Granikal, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος επιμορφωτικών workshops με τίτλο “Building the Flavors”, που έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών bartender. Ο 2ος ολοκληρωμένος κύκλος των σεμιναρίων του Building The Flavors, θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωροτου 2018 στη Θεσσαλονίκη. Στα workshops,  θα παρουσιαστούν όλες οι πτυχές της γνώσης που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος bartender, από τα βασικά στοιχεία της κάθε κατηγορίας μέχρι και τα πιο προχωρημένα.
 
Info
Ταυτότητα event
Title: Italicus tour “Innovations & Creativity” by Simone Caporale
Date: 11 Μαΐου 2018
Venue: Αίγλη Γενί Χαμάμ, Αγίου Νικολάου 3, Θεσσαλονίκη
Time: 13:00
Το masterclassαπευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο email: [email protected] και είναι δωρεάν. 
 
Λίγα λόγια για τη Granikal
Η Granikalείναι η κορυφαία boutique εταιρεία εισαγωγής και διανομής premiumbrands αποσταγμάτων αλλά και μη αλκοολικών και άλλων προϊόντων στην Ελλάδα. 
Λίγα λόγια για το Italicus
Παραμένοντας πιστό στην ιστορική προέλευση του Rosolio, το Italicus του GiussepeGallo, βασίζεται σε μια συνταγή που χρονολογείται στα τέλη του 1800 και φέρνει ξανά στην επιφάνεια την ξεχασμένη αυτή κατηγορία. Με κυρίαρχες τις νότες από περγαμόντο, κέδρο και χαμομήλι, το Italicus,συνδυάζει τα καλύτερα ιταλικά συστατικά και με το εκπληκτικό design της φιάλης που αντιπροσωπεύει την ιστορία και την κληρονομιά των πιο διακεκριμένων περιοχών της Ιταλίας, δίνει μια άλλη διάσταση στην διάσημη κατηγορία των Aperitivo cocktails. Το Italicus εισάγεται και διανέμεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία Granikal. 
 
 
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal