{ Εκπαίδευση }

Εμψύχωση ομάδας με τη συνθετική παιγνιοδράση στη ΧΑΝΘ - Α κύκλος

Πιστοποιημένο από το National Open College Network της Αγγλίας


Εμψύχωση ομάδας με τη συνθετική παιγνιοδράση στη ΧΑΝΘ - Α κύκλος

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Εργαστήρι παιχνιδιού - βιωματική εκπαίδευση ενηλίκων και η Frosso Beneti θα είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη!
 
Το σεμινάριο αποτελείται από δύο κύκλους και απευθύνεται σε εμψυχωτές, παιδαγωγούς, θεραπευτές, γονείς, σε όσους ασχολούνται με ομάδες και θέλουν να ενσωματώσουν το θεατρικό παιχνίδι στο δικό τους γνωστικό αντικείμενο αλλά και όσους, ανεξάρτητα απ' το επαγγελματική τους δραστηριότητα, θέλουν να εκφραστούν και να παίξουν.
 
Ο α κύκλος θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24/6/18 και είναι βιωματικός.
Σχεδιασμένος έτσι ώστε να μάθουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να μάθουμε να παρατηρούμε, να αξιοποιούμε τα ερεθίσματα, να αναπτύσσουμε τη φαντασία και την έκφραση. Μας αποκαλύπτει και μας συμφιλιώνει με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μας, καλλιεργώντας το χιούμορ και, ευρύτερα, τη συναισθηματική μας νοημοσύνη. Μας εξοικειώνει με τα μυστικά της γλώσσας του σώματος, μας μαθαίνει να δομούμε και να αποδομούμε τους ρόλους & την εικόνας μας, να κατανοούμε τον εαυτό μας & τους άλλους.
 
Ο β κύκλος που θα ακολουθήσει, απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την εμψύχωση στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Στοχεύει στην εκμάθηση συγκεκριμένων τεχνικών εμψύχωσης με σκοπό τον επιτυχημένο συντονισμό ομάδας.
 
Η συμμετοχή και στους δύο κύκλους, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τη Βρετανική Πιστοποίηση Theatrical Play Animator / Team Animator από το National Open College Network της Αγγλίας.
 
Info
Διάρκεια α κύκλου: 14 ώρες
Ώρες σεμιναρίου: 11.00-18.00
Κόστος σεμιναρίου: 140 ΕΥΡΩ
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ., Ν. Γερμανού 1, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, απαιτείται προκράτηση θέσης έως τις 1/6.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210-8259289.  
 
 
 
 
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal